You're in ruins.



Red PB idag, första gången sen han skadade sig :) han är så fiin.. Så överlycklig han va :D dock jäävligt pigg!
Får rida utan nosgrimma för att inte störa såret på underkäken, annars så kan han gå som normalt nu. Mätte honom för ngn vecka sedan, min lilla unghäst är nu 172 cm hög!! Det kunde man inte tro när jag fick hem honom, men jag tror att allt han behövde va tid.. Det är verkligen en helt annan häst att rida nu :) har aldrig haft en sådan häst förrut, han vill så gärna göra rätt.

Besiktigade bilen idag, den gick rätt igenom ;) sen träffade jag Johanna och fixade med hästarna, älskade vän <3 gjorde upp planer för helgen ;) och ja, för nästa helg igen. Skulle träffat Danne men det blev tyvärr lite sent :/ svårt att hinna med allt när man jobbar så mycket och sådana tider som jag gör, plus att hästen tar upp den mesta lediga tiden :) ibland känns det som ett mirakel att man ens får allt att gå ihop.. Men det är alla dessa sakerna som gör mig till den jag är.

Imorn blir det jobb igen! Börjar kl 16.00 och slutar runt 03.00, får rida Playboy på morgonen :) Aja, det är nog dags att sova när man börjar tänka efter!
/ Sandy

A long time ago.



Det va verkligen längesedan jag skrev ngt här.. Så vad ska jag skylla på :) ? Nej det är ju helt enkelt så att jag mått skit, ja rent ut sagt S-K-I-T. För det mesta iaf, men jag har tur! Underbara vänner och en helt otrolig häst :) Saker och ting har dock börjat reda ut sig! Om inte så lång tid slipper jag se dig mer, åh vad jag längtar..

Så jaha? Vad har hänt? För det mesta har vi festat :) hääärligt! Husvagns-fester med Johanna, Jonas och Marcus ;) grymma förfester hos Djannika. Varit en massa på Slagt och Skeppsbron :) SJUKT kul har vi haft iaf :D (bilder ska laddas upp såsmåningom..) Öja och Björka med Johanna, helt galna :) kanske lite för galna ibland :P

Dom andra dagarna har spenderats på jobb :) jobb, jobb, jobb - men det lönar sig! 

Min fina Playboy har blivit rent ut sagt underbar att rida sen vi drog ut 2 riiktigt stora vargtänder! Nu har han varit skadad i ca 2 veckor, men börjar komma tillbaka igen :)

Så ja, livet går vidare. Trots att det ibland känns som om det aldrig kommer bli bra igen så går det vidare och man upptäcker hela tiden nya former av lycka. Nya typer av känslor, nya typer av kärlek.. Så nu är det bara att leva livet och hoppas på det bästa :)   

Så tusen tack till mina älskade vänner <3 Johanna, vad hade jag gjort utan dig? Djannika, Maria, Sarah, Emelie, ja ni vet ju vilka ni är! Ni som alltid finns där! Hoppas ni vet hur mycket ni hjälpt mig och att ni förstår att jag finns här för er, i alla lägen!

God natt alla,
/ Sandy

RSS 2.0