dagarna flyger förbi..


PB - första dagen i stallet (han va lite stissig ;P)

Just nu är det en himla massa förändringar i mitt liv, men är inte 2009 förändringarnas år för min del?
Mycket sorg, många tårar, mycket svek och olycka.. Trots det så har det varit ett bra år, jag har börjat hitta tillbaka till mig själv. Jag är inte fast längre, jag är ensam efter ett 3 år långt förhållande, jag har flyttat hem, sålt Quicken - köpt Playboy, blivit kär på nytt (trodde det va helt omöjligt), dock blivit sårad ännu en gång - men vad fan? What does'nt kill you only makes you stronger, spenderat en sjukt härlig sommar med mina bästa vänner och en himla massa hästar.
Snart är det dags för 2010, ett helt nytt år! Då ska det gammla glömmas..



Idag har jag jobbat en himla massa, men även sagt upp min box. Lagom till jul flyttar jag och PB.
Imorn blir det jobb igen, stängning. Ska ut till stallet tidigt och skritta ut PB en sväng :)

Ha det bra alla! / Sandy

Changes?


Quicken

Idag har det hänt mycket, en hel del stora förändringar! Men jag är mer än nöjd :) tror detta kommer bli jätte bra.
Jobbade även lite, sjukt mycket att göra idag! Men men, det gick bra :) ska jobba extra imorn, 8 h ist för 5,5 h. Sen ska jag ut en vända till PB och gulla med honom, se till så att han fått mat..
VET NI VAD? Idag va lilla PB helt feberfri :D <3 hoppas det är över nu och att han är fullt frisk!

/Sandy

Saknar honom, men måste släppa taget.

It’s better to burn out than to fade away.


PB - finaste <3

Nu sitter jag här igen :) i sängen med laptopen i knät. Vad ska jag skriva om? Min intressanta dag, nja.. Mitt liv är rätt enformigt just nu! Trots allt så gillar jag det, jag gillar rutinerna.. Innan har jag alltid tagit allt som det kommit, varit så rastlös! Velat ha nytt och känna nya känslor hela tiden, man kan väl säga att jag alltid har varit otålig?
För tillfället vill jag bara ha mitt jobb, drömkillen och drömhästen. 2 kan jag ju bocka av :) jobbet och hästen, killen är jag inte så säker på längre - jag har självklart starka känslor och en himla massa kärlek, men förtjänar du det? Svaret är tyvärr nej. Jag är trött på att sitta hemma ledsen och jag hatar att behöva stå ut med att ta skit från den jag älskar, vill inte ha det så! Vill känna mig säker på att jag är den ända, det skulle vara fängelsestraff på otrohet! Nej nog talat om mig..

Idag har jag varit ute i stallet, PB mådde bättre. Tror jag iaf :) febern är inte lika hög och han verkar pigg och glad! Sen blev det jobb, fick jobba över lite men det kvittar ;P bara kul. Sen drog jag ut till stallet, pussade PB och gav honom mat - han hade inte fått rätt hö, så fixade med det :) satte mig för att kolla på Idol.. Sket i det efter en stund, har det inte blivit lite uttjatat..? Vem rök ut ikväll? Äsh strunt samma! Har precis kollat Matrix, det är väl allmänt känt att jag inte förstår ett skit av dom filmerna :P men lika bra är väl dom för det! Det hjälper ju att Marilyn Manson står för soundtracket :)

Nej nu får det bli duschen och sen sängen för mig! Ska hinna med sjukt mycket imorn! Häst-jobb-ut och kolla på (hemligt)-och ja en maassa mer!

GOD NATT! / Sandy :)

Quickstep <3


Tricostar - Quickstep

Du är så underbar, lilla häst.. Du lärde mig allt!
Visst kan jag väl nu i efterhand erkänna att jag tog mig vatten över huvudet när jag köpte dig, 14 år gammal och bara haft vääldigt välutbildade hästar innan. Det va först när jag fick dig, mitt lilla fullblod som jag förstod innebörden av att verkligen kunna rida med känsla. När du litade gav du 110%, annars gick du din egen väg..
Kommer alltid minnas vår första hopplektion, hur du (livrädd) vägrar gå över en bom ens.. Vad hade hänt med dig..?
Jag flög av konstant det första halvåret, satt nog mer i backen än på hästen :P men alla som har ridit dig kan intyga, du ger en speciell känsla.. Du har det "lilla extra", ibland blir jag så ledsen när jag minns att du inte kommer vänta på mig i boxen om mornarna, du med dina rådjursögon.. Dina galna bocksprång och "glädjepip". Var du än kom så häpnade folk, din utstrålning, min fina lilla älskling.. 
Kommer aldrig glömma första gången jag såg dig, jag skulle inte ens prova dig. Du stod i en söndersparkad box, lite spån i botten av boxen. Längst in i en mörk gång, där stod min ängel. Du hade fullt med gammal mat i krubban, du va så smal.. Du tittade upp och såg mig rakt in i ögonen, rakt igenom mig. Vi är så lika du och jag. Går inte att tämja.. Du va den första hästen jag provred och jag provade en hel del. 
Kan inte låta bli att bli tårögd när jag tänker på dig eller ser alla videoklipp från våra tävlingar tsm. Du har det super nu, din nya ägare är jätte duktig och du har fått det så bra som en häst kan ha det :) men jag saknar min älskade lilla Q. 

/ Sandy

Leave tonight, or die this way.



Att folk orkar bry sig..
Denna sidan handlar inte om vad som är snyggt eller mode, inte heller om vilket smink som får dig att likna en docka eller andra ytliga skitsaker.
Detta är jag, min vardag och mina tankar.. Inte direkt ngt intressant eller relevant, men det är mina åsikter och mina känslor.
Det finns ingen som kan ända mig, eller få mig att tänka och tycka annorlunda. Så om ni stör er, sluta läsa nu.



PB hade fortrande feber idag.. Min lilla älskling, vad är felet på dig?? Han hade inte fått ngn mat när jag kom heller. Så gav honom mat och en puss på mulen - han är verkligen mitt allt.

Allting känns så fel just nu, vill bara vara för mig själv. Antar att det blir på det viset när de närmaste sviker..? Din röst, dina armar runt mig och din varma andedräckt mot min nacke. Det är dom små sakerna man saknar?
Jag ska klara detta, jag kommer klara detta, jag vet om det..  

God Natt, imorn blir det jobb! / Sandy

lämnad ensam?



Verkligen inget är som det ska, allt känns fel.
Dom "gamla utvägarna" är så nära - och lätta.. Mycket svårare att verkligen TA TAG i problemen :(
Varför kan du inte lämna mig ifred? Du har redan förstört för mycket av mitt liv :( fått mig att tvivla på allt och alla. Detta borde göra susen! Hoppas jag iaf.

PB har feber, hög feber - likaså har 3 andra hästar i stallet. Förmodligen ett förkylningsvirus.. Ska försöka få tag på vet. imorn och se om dom kan komma ut och ta blodprover. PB - mitt allt, <3 inget får hända dig. Då vet jag inte vad jag tar mig till!!

God Natt / Sandy

Vad har tiden tagit vägen !?


Några veckor innan studenten.. Ida - Sandy

Har varit ledig idag, så himla skönt! Sov riktigt länge och sen drog jag ut till stallet med Maria :)
PB har trampat av sig en bak-sko :( hoven ser inte rolig ut.. Inte alls, hoppas hovslagaren kan komma mån el. tis! Min lilla ganster busade av sig i paddocken, bockade och tramsade :) Vill komma igång nu!! Bara skon kommer på så..

Har det verkligen gått så lång tid sedan vi tog studenten..? Det känns som igår, hur vi drack oss alldeles för fulla kvällen innan. När jag somnade i duschen på morgonen och Ida som va världens bästa rumskompis! Vi som somnade i mamma och pappas säng innan festen på kvällen, sommarnatta dagen efter.. (efter att ha varit fulla i ja, över 7 dagar).
Man har så många minnen.. Söderåkra tiden, ja allt. Jag och Sofia som va allergiska mot att ha tråkigt, vi satt nog aldrig hemma en helg? Den jävla moppen som strejkade när den själv kände för det! Vår historia film, eller engelska filmen kanske? Midsommar - jag som va världens nyktraste Sandra. Va det verkligen så längesedan..? Är det snart 4 år sedan jag och Ida sprang runt på SE och fottade en massa? Ja det är nog så. 

Blir inget Öja eller liknande ikväll, jag är SÅHÄÄÄÄÄÄR trött :) Ha det så kul alla ni pigga där ute! / Sandy 

Nobody said it was easy?



Jaha, nu va det ett tag sedan jag skrev här.. Har helt enkelt mått för dåligt och haft för mycket att göra :( jobbat kvällspass hela veckan och har precis kommit hem från jobb.

Allt har verkligen gått fel denna veckan, som tur har jag ju PB <3 och jobbet är kul :)
Krongel med Martin, som jag för den delen verkligen tycker om - alldeles för mycket!! Så det har verkligen tagit hårt på mig =/ trodde jag skulle slippa denna känslan, känslan av att förlora ngt man älskar, att förlora en del av sig själv - sitt hjärta.
Råkade backa på en av kattungarna idag :'( stängde in den på gårdsplan innan jag gick iväg till bilen.. Antagligen så har den följt efter mig ut.. Utan att jag visste det, visst det är sånt som händer. Men fy vad jag har varit ledsen över det :( :( lilla misen <3

Imorn ska jag minsann ta sovmorgon! Sen ska jag och Maria ut till stallet en stund, hon ska skritta lite på PB, som för den delen har tappat en baksko. Dock va det 10 veckor sedan han skoddes, dumma mig som har så dålig koll! Va i stallet imorse och fixade, hann bara precis mocka och fixa klart i stallet - va skit stressad. Så PB fick en morot och en puss ute i hagen och sen så pysslade Maria om honom på eftermiddagen :)

Nej nu ska jag sova! Hoppas på att få se New moon snart, såg Paranormal Activity med Pontus. Fyfan vilken hemsk film, dock jävligt bra!
Ha det fint alla! God Natt / Sandy

..




I en evighet levde jag som om du inte fanns
I alla drömmar var du ändå nära, så underbart nära
Och jag trodde jag fann dig, men du var nån annan stans
Varenda gång jag funnit nån så såg jag att drömmen inte var sann

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Ja, alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag nånsin mött

Det var enkelt och vackert, du sa att du väntat mig
Jag kunde ana att det fanns en himmel på jorden – jag såg den
Och du bad mig att leva mitt liv alltid nära dig
Jag följde dina steg och allt jag någonsin drömt om fanns där för mig

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Ja, alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag nånsin mött

Det finns ingen som lockat mitt hjärta så underbart
Med all din ömhet får du sorg och smärta att sakta försvinna
Alla skuggor, allt mörker som förr var så uppenbart
Det skingras och tillsammans ser vi ljuset som stiger med solens fart



Idag har varit en hemsk dag, värre än dom flesta. Nu ska jag krypa ner i min säng och försöka somna.

God Natt / Sandy

Ta bort alla ord, du vet vad jag menar.


Aragorn - Playboy

Ligger i sängen nu :) trött efter en lång arbetsdag.. Hela kroppen känns död :P

Körde utom PB när jag slutat, han gnäggade efter mig och jag pussade på honom en lång stund <3 fan, den hästen är UNDERBAR. Han är så otroligt viktig för mig :) man kan nog inte förklara det för någon, vet om att det är många som inte förstår hur jag kan anse att hästen är så viktig.
Hann inte rida idag, så Johanna red och fixade åt PB. TAAACK! Så himla snällt!
Körde förbi stallet idag på väg till jobb :P Playboy och Aragorn for runt som 2 idioter, bockade och stegrade.. Alla andra hästarna trängde ihop sig i mitten av hagen och bara höll sig undan ;P dom är verkligen bästisar dom 2 :D haha, busungar.

Måste bara säga att jag börjat inse vad jag ska kalla vänner, det känns så konstigt. Detta året har jag verkligen sagt "förväl" till folk som innan funnits i en stor del av mitt hjärta.. Folk som jag försvarat och ställt upp för. Som jag stöttat och anförtrott mig till. Fast ibland så inser man inte hur falska och avundsjuka personer är förens det är försent :(
Lixom bara för att killar inte vill ha dig och för att du inte lyckats med din ridning? Det är ingen som säger att mitt liv leker!! Men jag gläds åt mina vänner och önskar dom all lycka. Det är skillnaden, om du nu är så missnöjd så kanske du ska ta en titt på dig själv? Äsh skit samma, jag skulle inte kunna bry mig mindre :P 

Aja, nu fick jag det ur mitt system :P  GOD NATT ! / Sandy

JOBBig dag ;)



Känns som om jag jobbat hela dagen idag :) började 11.00 och slutade 20.15.. Samma pass imorn med!
Körde inom PB när jag slutat för att ge honom medicinen, han blev glaaad :) <3 fin va han med. Maria va där ute och pysslade lite med honom, borstade och så. Johanna mockade och fixade med mat, har jag världens snällaste vänner eller vad?? Får ta hand om Aragon ngn dag nu som tack :D

Ska hoppa in i duschen nu :) sen sova. Ska förhoppnings gå på bio med Martin i helgen, Paranormal Activity! Johanna tipsade om den och jag kollade trailern! FY F-N säger jag bara, läskig men vill ändå se den ;) sen vill jag gå på New Moon med (töntigt? jag vet..), ngn som är på?

/ Sandy

Minnen



Allt du gjorde mot mig, dina ord, dina slag, otrohet, ja allt.. Det sitter inristat i mitt minne, som stillbilder på min näthinna, det får mig att tvivla - att undra om kärlek verkligen finns. För hur kan man göra så som du gjorde? Mot någon man påstår sig älska.. 
Du tryckte ner mig, fick mig att tro att jag inte dög till något alls. Trots allt så lämnade jag aldrig din sida, gick emot alla som sa att jag borde dra. Jag blev något jag aldrig trodde, jag hatade den jag va. 
Jag är så rädd för att bli den tjejen igen, för kärleken är verkligen blind. 

Förlåt om jag inte vågar "satsa" fullt ut eller om jag är konstig, det beror inte på dig. Utan bara på det som hänt innan. Jag försöker glömma, men det är så otroligt svårt!

Nej nu ska jag sova, jobb imorn. / Sandy 
 

En ledig dag :)



Har varit leedig idag :) sov RIKTIGT länge och bara tog det lugnt.
Åkte ut till stallet och fixade till hästen, tränade lite i ridhuset.. Mest lite lydnad och sånt, han gör det riktigt bra ;) följer efter, backar, stannar, travar, kommer när man kallar och en massa sånt ;P lite trams kanske.. Fast man får en väldigt nära relation till sin häst. Han är så super go! Fast när han tröttnar så bara tvär vänder han och springer iväg.. Haha, stackars Johanna och Aragorn fick se upp :P 
Gnäggar och kommer travandes när jag kallar på honom i hagen :) försöker klia mig hela tiden och han känns verkligen som "min" nu! 

Lilla PB trivs så himla bra i stallet, tigger godis av alla och får en himla massa uppmärksamhet. Men det är ett himla fint stall :) ska se om jag kan ta lite bilder :D så skönt att stå i ett stall med så bra luft och stora boxar ;) alla hästarna är så lugna och snälla! Ingen har olater och alla är väluppfostrade. Det är annat än ihopträngda boxar, lågt till tak och dålig luft i ett stall med stressade galoppörer :P

Imorn blir det jobb på rival.. Orkar inte, vill inte.. Menmen, blir sista gången! Det ska jag SE TILL att det blir! Resten av veckan blir det jobb på McD :) men det är bara kul!

Ha det fint! / Sandy 

??



Ligger i sängen och funderar, jag vet verkligen inte hur jag ska göra =/ tusen känslor, tusen tankar - som alla drar mig åt olika håll. Kan jag någonsin känna så igen?

Har varit ute i stallet, ridit PB. <3
Haft stallmöte, krattat ridbana och ridhus..

Jobbade till kl. 02.00 igår (och samma sak i förrgår).. Det är jobbigt när man inte är van! Fast kul :) och ibland liite stressigt!
Martin väntade på mig efter jobb, vilket jag tyckte va supergulligt!
Imorn ska jag bara ta det lugnt, mysa med PB, cykla ner till stan och gå runt i affärer och sen bara ha en lugn hemma kväll. Det behövs verkligen :)

God Natt <3 / Sandy

Ska jag våga?


Det är inte alltid så lätt..

Har jobbat på rival idag :) känns som om det var sista gången. Jag trivs inte alls där! Så nu satsar jag på det nya ist :) jag trivs och tycker det är kul ;) som det ska vara med jobb!
Va ute hos PB och myste, regnet öste och det blåste kallt så stuntade i att rida (inte likt mig).

Hade veterinär igår, hon kollade hans ben - där han sparkat sig själv. Hon sa att det va början till ett överben, men tack vare att jag är så noga med honom så hade jag upptäckt det i tid :) han va varken varm eller halt men för säkerhets skull så ska jag rida lite lugnare i 2 veckor och ge honom metacam i 10 dagar (antinflamatoriskt). Hon tyckte att PB va skit fin och rörde sig jätte lätt för en häst i sin storlek :D alltid kul att höra!

Imorn blir det jobb igen, fast ett kort pass (än sålänge). Ska jobba alla dagar utom söndag denna veckan så förhoppningsvis kommer Martin ner på lördag kväll :) har även hittat ett ställe jag VERKLIGEN vill bo på, hoppas bara att ngn av lägenheterna blir lediga snart! 

Nej nu blir det sängen för mig! Är ju alltid helt slut nuförtiden :P GOD NATT! / Sandy 

I need someone like you?



Idag har jag jobbat :) 2 h längre än väntat.. Då en av tjejerna inte mådde så bra, fick ta sista delen av hennes pass.
Sen bar det av ut till Playboy :) myste och borstade honom i en evighet.. Men fin blev han allt ;) planerna om uteritt blev tyvärr inte av, världens sämsta väder! Tvättade benen och lite annat smått, imorn kommer vet. Hon ska kolla hans framben som han sparkade sig själv på för ett tag sedan. Vill bara försäkra mig själv om att allt är OK med min älskling :)
Det har kommit en ny häst till stallet.. En travare som heter Bella, ser ut att ha värsta senskadan på ena frambenet och avlastar det.. (undra om dom vet? eller va det är..) Aja, travare är ju travare och inga tävlingshästar.
Annars så har allt varit lugnt idag! Färgat håret precis ;) mörkbrunt med lite rött.. Ska föna det nu och kolla in resultatet ;) !
Nej nu måste jag sova, jobb imorn.

Ha det bra alla :)  / Sandy

You hurt me bad but I won't shed a tear..



Jobbat riktigt länge idag.. Så är verkligen helt slut nu :) men det är kul och jag börjar komma in i det mer och mer.
Efter jobb körde jag inom Carlshill och pussade lite på Playboy. Min ängel, vad skulle jag göra utan dig? Underbarare häst finns helt enkelt inte, när jag öppnade stalldörren så mötte han mig med ett litet gnägg :) han är en sån kelgris, kan mysa i evigheter.
Imorn blir det jobb igen, fast bara ett kort pass!
Sen tänkte jag åka till PB och skritta ut en runda barbacka.. Får väl se om jag överlever hans "skräck" för vinden som blåser i gräset och andra småsaker som får honom att flyga i luften :P unghästar säger jag bara! 
Nej nu ska jag sova, även om det känns ensamt <3

God Natt :) / Sandy

RSS 2.0