It's cool, I'm fine <3

Hittade en gammal bild på Playboy <3 svårt att tro att min lilla pojke har blivit så stor nu!
Va på Ted träning förra veckan och han fick hoppa lite ;) fick massor med beröm, igen. Min otroligt fina stjärna <3 du kanske är komplicerad och lite utflippad, men hoppa kan du! Filmade en massa så ska lägga upp filmen här såfort jag fattar hur man gör :)

Long Beach (hingsten, e. Loredes ue. Warsteiner) börjar faktiskt se bra ut, lagt på sig en massa! Tänkte filma honom lite imorn när jag longerar.. Han har så otroligt fina gångarter.

NUSÅ! För att komma till dagens bästa, underbaraste och roligaste nyhet! WATERLOO ÄR HEMMA <3 Finaste underbarste, älskade Waterloo (Stoet e. Lauries Crusador xx).. Började med att Linda skickade ett sms med att hon hade en överraskning till mig.. Kom in i stallet, kallade på henne och hon gnäggade.. Imorn ska vi ta en skrittrunda ut <3 LYCKLIG!  

Annars har jag mest jobbat :) är ledig imorn, så då får det bli en heldag i stallet! Har spenderat kvällen med Linda ute i Svarte med massa film och godis! 
I helgen blir det iaf Spöknatta på Tingvalla med världens bästa tjejgäng ;) och om jag är pigg nog så hänger jag med Linda på tävling dagen efter :) 

Nej, nu måste jag sova! 
XOXO /Sandy 

RSS 2.0