Dream it.

Äntligen hemma :) sjuukt trött.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag :)

Jobbade igårkväll, hem till Niclas efteråt. Blev väckt tiiidigt :P (iaf för mig..) drog ut till stallet och fixade åt PB och Aragorn, gick rätt fort. Mockade övernoga igår ju.. Märks att man har slarvat ;P men men, så blir det när man har mycket att göra! Fick ju faktiskt hjälp med :) Johanna är i Norge tills på Måndag så jag passar lilla Aragorn.  
Sen bytte Niclas torkarblad på min NYSTÄDADE bil :D ser inte ut som samma bil längre, ingen halm, ingen hästlukt :P en FIN bil, nytvättad med ;P

Neehe.. Nu ska jag duscha och krypa ner i sängen framför en film tills killen slutar :D fredagsmys! I like :)
Om jag inte drar på fest såklart, hmm.. Får fundera över det i duschen ;D ska försöka få tag på Emelie med, min mobil är cp och kan inte ringa upp ngn :( måste ju tattuera oss.... 

Kanske lite ointressant, men nu kan jag använda mina jeans sen åttan - yey. Skönt att se lite resultat! Ngra kilon till ska dock bort innan jag blir helt nöjd :) 


/ Sandy

Knäsvag?


PB <3 Underbara älskling.

Nu va det ett himla bra tag sedan jag skrev ngt här, har bara haft mycket att göra.
Mycket jobb och en massa annat :D

8/2 visade sig bli en väldigt bra dag, är numera helt och 100% upptagen med Niclas ;) 
Fick blommor och gick på bio :) mys.
Har haft filmkväll med Emelie, bestämt oss för att göra matchande tattueringar ;) Hon är en underbar vän som alltid ställer upp, finns inte många som henne. Sådana vänner man ska vara riktigt rädd om <3
Alla hjärtansdag spenderade jag ju såklart med Niclas.. :)

Så annars..? Har mest jobbat, ridit PB ute i snön :) underbart att komma igång igen! Älskar den hästen, han har det lilla extra :D skulle haft veterinär idag, raspa tänderna. Men hon kom aldrig (är det inte typiskt??). 

Nu ska jag vila en stund, fick precis lite extra jobb nere i lund på McD ;) så bär av dit senare för att jobba stängning! Sen hem till Niclas :) 
Imorn ska bilen städas... Suck... :P men det behövs verkligen! 

Ha det fint alla :) / Sandy

Tell me this is real.

Ligger i sängen och känner mig sliten, de senaste dagarna har verkligen tagit hårt på mig. Mestadels psykiskt, men det börjar bli bättre. Även om jag känner mig rätt kall inombords just nu. Vem vet, det kanske löser sig :) får ju hoppas på det!

Va ledig i onsdags så jag och Emelie bestämde oss för att dricka liite, så det blev singstar kväll med Alex och Eric :D haha, fan vad svårt det är när man är full.. Men kul som in i :) sen såg vi Cloverfield, fast Emelie somnade så jag skickade hem killarna och sov jag med ;P 
På torsdag så blev det stallet, myste med min älskade häst. Det är otroligt vad ett djur kan betyda mycket, han gör mig glad när allt annat misslyckas och får mig alltid att skratta, även när allt känns hopplöst! Efter stallet drog jag hem till Emelie igen, sen kom 2 av mina killpolare över. Singstar, ölspel och en massa dricka.. Har jag inte lärt mig att det inte går att supa bort sina problem..? 
Träffade Maria i stallet idag, gud va tomt det kommer kännas när hon åker! Både PB och jag kommer sakna henne! 

Den 13 kommer Sofia ner hit, festa och träffa de gammla vännerna :) Ida kanske kommer ner med, gud vad jag saknar dom och hela vår "Söderåkra livsstil".

Sofia - Sandy, SAKNAR <3

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och somna till en film :) hoppas på att saker och ting kommer lösa sig till det bästa, vad det nu kan vara!
God Natt :) / Sandy   

Veckorna som gått?

Shiit, vart har tiden tagit vägen?
Jaha så vad har hänt.. Kanske dags att jag kör en uppdatering :) ?


Emelie - Sandra <3 Bilden får vi bjuda på :D
 
Kollat på Avatar med Emelie och Johanna, undeerbar film.. Slår ALLT annat ;)
Gick och såg Avatar 3D med Robin, smått antastad av ett gäng blattar, men vad fan? Livar ju upp kvällen lite :P
Festat, eller snarare efterfestat med Emelie, Pontus och hans kompis (minns inte namnet..) Emelie sov iaf gott, hahaha. Hon sov iaf.. Nej men ;)
Nu va väl hela den veckan täckt?

Varit på personalfest, jobbat, jobbat, jobbat, varit hos PB, tyvärr umgåtts med fel person.. Ja, ni som känner mig vet. FY FAN för sådana som dig.. Anledningen till varför jag har blivit så jävla ledsen! 

Nehe, idag har jag varit riktigt sjuk.. :( första gången på länge. Varit helt matt i kroppen, ont i huvudet och illamående.. Aja, det känns bättre nu iaf.

NEJ NU FÅR DET VARA NOG! Jag ska fortsätta mitt deppande över hur många idioter det finns här i världen, god natt alla underbara!
/ Sandy

Hope it gives you HELL. <3

När det känns som om allt har börjat falla på plats, när man börjar känna lycka, förtroende, kärlek och glädje så kommer alltid någon som kommer få dig att trilla tillbaka och som får en att inse att man fortfarande står på samma ställe, i samma skit som innan och kommer få dig att må sämre än någonsin..

Jag, för sådär 3 månader sedan. Nu är jag idag, 15 kg lättare.
Helt utan ansträning eller önskan, antar att kroppen blir lidande när man mår dåligt? Har inte ens kunnat se på mat utan att må dåligt idag.. Varför äta? Förtjänar jag verkligen att må bra?
Precis när jag tror att mitt iskalla hjärta börjat fungera igen, så krossas det lika fort. Jag är känslig - jag vet. Borde inte ta så hårt på saker och ting. Borde inte tro lögner, borde inte vara så godtrogen, borde inte lyssna på mina känslor. Ordet borde, så mycket jag inte borde.. Får skylla mig själv.

Ska ta och berätta lite om veckan, ska bara få orken och viljan till det.
Ha det bra alla och till mina vänner, ni är underbara. Vet inte vad jag hade gjort utan er <3
/ Sandy

RSS 2.0