-

Sitter hemma just nu och vilar lite :) är LEDIG! Har "sommarlov" tills på torsdag :)
Helgen spenderades till största delen med Sofia och Linda. Sofia kom ner på torsdagen och då hade vi lite förfest/grillfest inför midsommar, gick dock ut liiite för hårt :) skulle ju bara bli en lugn kväll med goda vänner, mat och cider.. No no no.. :) fylleslag! Fast hade ju sjukt kul :)
Midsommar firade vi ute på landet.. Ja, det är väl det jag vet :) haha. Nej men det va trevligt. Slutade i ganska mycket fylleslag för vissa där med.. Fast dock mycket lugnare än Öland (till försvar) haha :)
På lördagen va det dags för efterfest och det fixade vi med fin middag och fina vänner i Onslunda. Senare på kvällen blev det Eket (där sviker minnet lite igen), hade iaf kul med mina underbara tjejer <3
Härligt att ha Sofia här igen, minns tillbaka till "vår tid" och får nästan lust att åka tillbaka i tiden :) så mycket sjuka hyss och galna ideér vi haft. Det fanns aldrig en lugn stund när vi bodde ihop ;)

Igår blev det dags för sittning nr 2 och det gick hur bra som helst, kom hem som en otroligt nöjd tjej ;)

Nej nu ska jag återgå till sängen och vila lite till :) detta är som sagt min lat-dag :)
PUSSPÅER. /Sandy

Even the sun sets in paradise

Varit sjuk i några dagar.. Är verkligen helt hängig :/ när man bara ligger hemma och mår dåligt så får man för mycket tid att börja tänka och analysera saker, i mitt fall går alla tankar till dig och vad som borde ha varit.
Jaja, inget att göra nu.
Annars går det bra just nu :) jobbet är nice - hästarna duktiga - vännerna (som alltid) underbara - hundvalp supersöt!
Påbörjade min fina tattuering för en vecka sedan snart, är nog bland det bästa jag gjort! Ut med det gamla och in med det nya lixom... ;) vill glömma den gamla delen av mitt liv, så detta blir lite av en "nystart". Smärtan va fruktansvärd, höftbenet och revbenen gjorde obeskrivligt ont. Men, som vanligt blir det värt all smärta såfort man får se sig i speglen ;) aja, första sittningen tog 7,5h och nu väntar två sittningar till.. LÄNGTAR!
Inte kunnat rida på en vecka heller :( skaver och gör bara ont.. Stackars hästarna får tidig sommarvila <3 sen blir det ALL IN! :) 

Midsommar är lite dåligt planerat ännu.. Ska iaf fira med Sofia (SÅKLART), men då är frågan.. Vart? Var ska folk i år? Öland känns lite gammalt nu när man har varit där i så många år.. Så vad säger alla? Var är det man ska hålla till i år?? :)

LOVE /Sandra

RSS 2.0