Livet på landet!


Mina älsklingar <3

Nu sitter jag här igen, kan inte somna.. Även fast jag börjar jobba kl 07.00 imorn :P suck.. Livet är hårt ;)
Idag har jag för det mesta bara tagit det lugnt, har inte pallat så mycket mer. Sov tills jag vaknade (vilket är extremt ovanligt för mig) efter det stack jag ut till stallet :) hjälpte Malin att plocka in alla hästarna och sen red jag PB i ridhuset.
Ridpasset gick väldigt bra! Fast han va väldigt pigg, gjorde en massa lösgörande och avslutade med förvänd galopp, öppna och sluta, lite galoppombyten - slutligen blev han trött och nöjd :P
Hann inte med så mycket mer när jag väl va där.. Gosade lite med Orlando och bestämde mig för att fixa till Long Beach.. Lättare sagt än gjort! Han är ju lite, speciell - rädd för det mesta :P men tillslut blev han väldigt ren & fin :D ryckte manen och klippte svansen ;) så nu ser han ut som en fin liten hingst ska göra :)
Imorn blir det stallet igen! Ska dit och plocka in alla hästarna, sen rida PB & Olle tänkte jag! Får se vad jag hinner med efter jobbet ;)

Just det ja :D har varit duktig idag, fixat tid till service på bilen & hovslagare till PB!
xoxo /Sandy

Flytt, nytt jobb... Nytt liv? Lite iaf?



Jag har flyttat :) därför jag varit lite inaktiv med bloggen.. Sorry :) har skaffat nytt jobb och allt!
Pb står i ett superfint stall, med ridhus, gigantiska hagar och massa hästkompisar. Så han trivs super! Har börjat hoppa en massa mer och han utvecklas otroligt mycket, underbar häst det dära!

Så i det stora hela trivs jag väldigt bra här.. Lite ensamt i stora lägenheten ibland bara :) saknar självklart alla mina vänner där hemma!
Fast Johanna har ju varit här hos mig en massa :D förra helgen blev det utgång på bar á bar och i helgen som va blev det förfest med Mcd folket och sen ut på Öja! Så jävla kul! ;) Dagarna har vi för det mesta spenderat i stallet.. :) Johanna har ridit PB och Lorry. Sen har vi gett oss in på att "rida in" Provance.. Får se hur det går! Hon är himla fin ;) underbara gångarter!

Nähä.. Idag har jag bara jobbat och fixat åt PB, handlat och städat :) imorn blir det en heldag i stallet! Dressyr på PB, får se vad jag hinner med för andra hästar! Bilen måste ju lämnas in med :/ den fullständigt skriker efter service!

Hoppas ni har det bra alla <3 saknar er där "hemma" en himla massa, alla vänner, stallfolk och jobbkompisar! Det är tomt utan er! PEACE&LOVE /Sandy

RSS 2.0