Today :)

Nu är jag officielt HELT slutkörd :D har tydligen ringt Robin mitt i natten och mumlat in ett telesvar meddelande.. Om att jag va jätte trött och skulle sova.. Att jag va ledig på torsdag och att jag skulle sova till 10.00 (jag är inte änns ledig imorn) :P Men vad gör man ;) jobbat idag, blev klar tidigt och imorn ska jag jobba hela dagen igen =/

Såfort Lena har varit här och lämnat en jobbnyckel så ska jag dra ut till stallet och fixa med PB :)
Haha, tack Robin som laddade upp filmklippet ;D jag är verkligen inte begåvad med datorer..

Så nu tänkte jag dra en kort historia om filmklippet!
PB utvecklas fort men är vääldigt het på hinder, svår riden rent av. Vill gärna hoppa av 2 mil innan hindret och överleva på att han har bra hoppteknik. Han är så speciell, stark men jätte känslig. Sticker fort som fan efter hoppet, men hoppar med lite längre tygel och ger mycket eftergift - det verkar lugna honom.
Om ni undrar varför jag har så sjukt långa stigläder så har jag ingen aning :D får ju värsta stolsitsen.. Så dom hissas upp idag.. Inte lätt att vara dressyr ryttare ;) haha.

Ha en bra dag :D eller kväll.. Vad det nu är!

/ Sandy


Playboy, hoppning.


Slutkörd..

Upp tidigt imorse och iväg till jobb.. 8 h.. Helt slut efteråt :) men får tänka på att det faktiskt blir pengar av det i slutändan!
Nu har jag precis kommit hem från stallet, konditions tränat PB. Han va riiiktigt PIGG! När jag kom sprang han och bockade, brallade och stegrade i hagen. Tänkte "det här blir en utmaning", men han va lika snäll att rida som vanligt :) Han är verkligen underbar, sjukt snäll för att vara så ung! Fast vem vet :P trots åldern kanske kommer snart ;)
Just det ja! Håller på att sälja hästsaker, så ni vet :) alla mina sadlar (riktigt fina), träns, benskydd, hoppshabrak.. En massa sånt :) dock allt till stora hästar! 
Jahaa, vad finns det mer att säga? Mina veckor är rätt enformiga, jobb-häst-sömn. Men -  I like it ;)
Nu ska jag se klart Idol, duscha och sova! Föresten så ägde Calle igår :D så jävla bra att han gick vidare! Den andra.. Jon (?) eller vad han hette va ju fan as kass :P han som sjöng M.J va rätt bra med :) fast såg lite slemmig ut ;) AJA ! Nu ska jag ta mig i kragen och get on with my life.. 

Ha det fint!

/ Sandy 

Hard work..

Gick upp vid 6 - tiden för att hinna göra iordning mig innan jobb.. Stack till jobb och lämnade grejerna till Emelie som fick jobba ensam medans jag fortsatte till sjukhuset =/ där fick jag agera nåldyna. Jag som är så satans rädd för allt som har med nålar att göra! (jag vet - jag har piercingar, men det är inte samma sak :D) fy, massa prover tog dom.. Ajajaj!
Sen va det bara att dra vidare till jobb igen, i 8 timmar. Trött efter alla blodproven va jag med :P
På hemvägen körde jag inom Carlshill, fixade till hästen och gjorde klart i stallet :) PB va lika underbar som vanligt, den hästen har verkligen något speciellt.. Imorn ska jag ta en runda ut, om det är fint väder :D

Veckoplanering :
Mån - Vila
Tis - Konditionsträning på stubben (ingen dressyrträning eftersom att Lina va sjuk)
Ond - Tömkörning
Tors - Trim m. bommar
Fre - Skritta ut
Lör -  Hoppning, låga hinder - fokusera på takt och tempo. Kontrollövningar.
Sön - Klättra i backarna (rehab området utanför Stp - bättre får man leta efter!)
 
Det är viktigt att ha en plan med sin ridning och även ett mål. Det man dock måste minnas är att världen går inte under för att planeringen ändras! Det viktigaste är att känna hur hästen känns för dagen. En stel och ovillig häst är kanske inte idealisk för hoppning, en pigg häst med mycket överenergi kan göras gott av ett konditionspass med intervaller ute på fälten!

Nej nu ska jag sova! 8 timmars jobb imorn, flyttstädning med Rebecka! Money, money..

God natt alla!
/ Sandy

PB <3



Jag och Johanna fotade hästarna lite efter att vi hade tömkört :D så ska väl ladda upp ngra fler snart.. Nej nu ska jag ut i stallet och hoppträna :) får se om jag kan få mamma till att fotografera lite!

Annars så har detta varit en ovanligt lugn och vit helg.. Fast det är ju skönt det med :) Nästa helg kommer Sofia ner och då blir det party! Se om vi kan hitta ngn lgh med :D .. Fast man ska ju ha råd med såklart..

Ha det bra alla :)
/ Sandy


Min lilla Älskling <3




Playboy
Pentagon - Eminent

Helg, <3

Har precis kommit hem från jobb och ligger i sängen o drar mig :) helt OK med jobb idag, inte sådär drygt som det kan vara ibland! Nästa vecka blir det 30 h jobb :S bra med pengar men jobbigt ;) !

Åh, så himla härligt med helg :D ska bara ta det lugnt och rida PB hade jag tänkt. Lite hoppning imorn och trimma på söndag. Får väl se om jag förstår hur man lägger in bilder :P isf kommer det väl förhoppningsvis ngra snart.
Måste bara säga tack Robin som har gett sig på att fixa iordning min blogg. <3
Nej nu ska jag dra ut till stallet!

Ha det fint alla :)
/ Sandy  


Trött, som bara den.

Började jobba kl 07.45 idag, hade en riktigt lång och slitig dag.. Men men, pengar som sagt..
Sen blev det stallet en stund och gosa med Playboy :D han fick en välförtjänt vilodag efter veckans hårdträning.
Igår blev det uteritt med Johanna och Grad, i tisdags dressyrlektion. Shit va fin han var, första gången som jag verkligen kände att ALLT va på plats :) hade en riktigt bra bom-övning och han kom ner i låg form och bar sig ordentligt :D (även om han har en förmåga att rusa och bli superstressad för ngt som ens liknar ett hinder)
Jaja, imorn blir det jobb igen.. Sen ut i stallet och rida en runda :) konditionsträning på stubben! I helgen ligger hoppning på schemat ;) ridhuset ska såklart rensas ut med!  
Just det ja, körde min "gamla" moppe igår.. Det va ju så fint väder, gick inteee så bra! Först av allt så höll jag på att trilla :/ den va ju super trimmad.. Låter som en speedad hårfön. Sen kom regnet! Och det påminde mig om precis varför jag skaffade KÖRKORT ;D

God natt alla :)
/ Sandy

Jaha, hur gör man nu?

Så nu har jag skaffat en blogg :) verkar som om att jag är den ända som inte förstår ett dugg om hur man gör en design! Så det kommer förmodligen se ut såhär ett tag framöver.. 

Nu var sommarn slut :/ 
Fast.. Har ju hunnit med en hel del :D Quicken såldes ju i februari och sedan dess har jag provat måånga hästar, utan att hitta ngn som det riktigt "klickade" med. Sen kom Playboy ;) och det sa inte precis klick mellan oss, det var mer som om att jag råkade luta mig mot elstängslet.. Han är en rejäl utmaning, men helt underbar. Han är född -03, Pentagon - Eminent, 168 mkh.. Vad mer ska man säga :)  
Nej nu ska jag cykla ner till stan ;) blev ledig från jobb idag! 

/ Sandy 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0