ALDRIG MER!

Vem kan man lita på? Någon måste ljuga, så är det bara.. Vad är meningen med att ljuga för att få det man vill ha? Att få mig till att må sämre än vad jag redan gör? För det är nog inte ens möjligt längre.
Nej nu måste jag ut och fundera igenom mitt liv lite.. Klarar inte av att sitta instängd här, blir så rastlös!
Men men, jag har iaf raderat allt och då menar jag ALLT som inte tillhör mina äkta vänner, nummer, bilder, sms, ja allt. Borta! Alla lögner och gulliga ord, allt är borta och jag känner mig ny! Lite tom kanske och väldigt ledsen, men jag behöver en nystart! HEJDÅ!


All the time i act so brave, i'm shaking inside.
Why does it hurt me so ?


/SANDY

Dålig dag?

Välkommen!
Ska bara skriva av mig lite illska tänkte jag...

Orkar inte med sånt här längre!
Skiter i det helt enkelt, varför lägga tid på saker som inte leder ngn stanns?

Så, nu fick jag det ur mig! Är inte så speciellt uppåt och glad idag precis.. Hoppas att ni har haft en bättre dag!
/Sandy


Aj...

Hemma hos Linda och halvsover framför tv:n :)
Ridit PB och Bambi idag, skrittat ut och tagit det lungt. Sen målat lite i stallet :) allt med en hand..

Har fått ngn inflammation (har glömt vad den heter) i handleden, som gör att leder och senor svullnar = gör så att blodet inte kommer till fingrarna = sjukt ont. Ska försöka få ngn till att titta på det imorn, men så himla svårt att få ngn tid på vårdcentralen :( skulle ta antibiotika eller så kan man operera det, kul...  
Aja, nu ska jag duscha! Jobb imorn!

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör, love.
/Sandy


Svarte at night.


Ute i Svarte och Linda ligger och snarkar bredvid mig i soffan!

Har varit ledig idag, så började dagen med att extrem städa lägenheten. Så nu är där äntligen fint :) tog bara sådär 3 timmar.. Suck..
Sen ut i stallet :) red ut lilla P med Linda och Pearl Harbor. Riktiga stjärnor! Dom fick galoppera lite över fälten och tyckte det va super kul! Även om P inte riktigt hängde med Pluttan i ökningarna ;)
Sen blev det ut igen, jag red Bambi och Linda red min Playboy. Bambi va ju såklart en ängel, tyckte det va super kul att racea lite över fälten! Playboy va mindre rolig, hoppade mest hit och dit, fram och tillbaka. Tur att Linda gillar utmaningar :D även om han dummar sig så är han ju faktiskt otroligt fin att titta på..
Efter det så red jag Orlando i ridhuset samtidigt som Linda red San Diego. Olle skötte sig utmärkt fast va ganska trött ;)
Efter det så blev det "projekt Long Beach"s tur, klippte manen, svansen.. Borstade och fixade honom fin :) sen ut och longera honom. Han har verkligen underbara gångarter! Skötte sig faktiskt helt Ok, måste bara lära sig att ha lite respekt för "mitt område" och inte bara smälla sitt söta huvud i mitt när han känner för det ;P
Så ja, det blev ju en riktig hästdag! Härligt :)
Kvällen har jag bara spenderat i soffan framför tvn med Linda. Helt klart en mysig dag!

Nej nu ska jag sova, jobb imorn!
Eller ja just det, tänkte avsluta med en liten sak jag hittade i blocket vi använde i lördags på festen ;)

"SANDRA & LINDA - LISTAN" (skriven av oss alla, ännu fullare..)

1. kom in utan kläder
2. DRICK
3. RÖK
4. skratta åt alla
5. driv med folk
6. äcklas av pussar
7. lyd inte order
8. bråka
9. RÖK
10 - 85. DRICK!!
86. svär
87. be om mer dricka, fast att du har
89. DRICK
90. be om saker
91. inled drickspel
92. skrik 10!!
93. spill dricka
94. be ej om ursäkt
95. glöm ID
96. trilla
97. res dig ej upp
98. spy (enbart linda)
99. DRICK
100. ÖJA

God Natt /Sandy

FÖRFÖLJA MALIN-LISTAN!

Som jag lovade, här kommer "bli den perfekta flickvännen genom att förfölja Malin och skriv ner allt hon gör - listan"
(skrivet på fyllan av Sandra & Linda, väldigt väldigt fulla)

1. sitt i knä
2. hämta katt
3. hämta drink
4. se sur ut om folk kollar
5. le ändå, ha överseende med ALLT
6. drick icke stark cider
7. ha kort klänning, se men inte röra
8. servera folk nötter
9. kolla i kryddskåpet
10. kasta nötter på pojkvän (utfodring??)
11. pussas (Jag & Linda kommenterar "blääää")
12. ha prat vid diskbänken
13. utfodra mera
14. prata om pojkvän
15. ha inga kort, va inte med på drickspel
16. blanda dricka
17. "hjärtat"
18. försvara pojkvän
19. slicka på pojkvän (tvätta??)
20. rätta till klänning
21. dela ut kort, VIKTIGT = va EJ med
22. få dricka på benen, bli EJ sur
23. "något, något oläsligt" (för fulla för att skriva??)
24. ÖJA

/Sandra

Längtar efter någon som kan rädda mig


Har precis kommit hem från jobb, ligger i soffan och somnar snart! Fast måste erkänna att jag saknar min kära sambo ;)

Så, för att återgå till det jag skulle berätta för er.
Fredag! Spenderade kvällen med Linda och Sara ute i Svarte :) fredags nöjjet blev att storstäda hela lägenheten och fy fan vilken skillnad det blev! Sjukt fint :)
Lördag! Red mina fin-fina stjärnor! Waterloo fick gå ett ganska hårt dressyr pass i ridhuset och hon va helt underbar, gör verkligen allt jobb och all tid jag lagt ner på henne så himla värt besväret. PB fick ut och busa lite på en runda ut med Never och Paradiso. Han lät minnsan inga tillfällen till bus gå miste.. Vi spenderade mer tid i luften än på marken och mer tid på åkrarna än på grusvägarna.. Men men, huvudsaken är att han är glad ;)
På kvällen blev det förfest i Svarte med en massa trevliga människor och en himla massa sprit.. För min och Lindas del iaf! Vi lyckades hinna skriva ner en "förfölja Malin och lär dig bli den perfekta flickvännen" lista. Kommer definitivt lägga upp den här senare ;) sen blev det Öja och hade sjukt kul där med (vad jag minns) i vilket fall som helst så va det en bra kväll med dom bästa <3
Söndag! Peter kom och red Miami och Waterloo.. Han valde att ta med sig Waterloo hem och hon åkte med honom samma dag. Kändes helt sjukt att ge henne en sista kram och puss på mulen.. Min lilla bebis som varken kunde gå i form, fatta galopp eller göra ngt vettigt alls förutom att stegra sig när jag fick henne, hon är nu världens underbaraste! Hon kommer iaf få det super hos sin nya ägare :) en riktigt bra dressyr ryttare som kan ge henne det som behövs för att hon ska kunna gå dom högsta klasserna!
Så, nu va "projekt Waterloo CB" avslutat :( kunde aldrig tro när jag började rida henne (hon hade blivit helt felriden av en dam som haft henne innan) att jag skulle komma att avguda denna hästen så mycket! Dags att ge sig på ngt nytt! Thomas ville att jag skulle ge mig på att jobba lite med långben, så "projekt Long Beach CB" inleds på onsdag :D det är dock en mycket större utmaning :) men skam den som ger sig!

Nej fy! Nu måste jag sova, stängning imorn med :)
God Natt och Sov Gott!
/Sandy

-


Jag tänker på dig varje dag, ligger vaken varje natt och hoppas du har det bra var du än är nu, att du vet hur mycket du är saknad och älskad. Dom minnena du gett mig kommer jag hålla i mitt hjärta föralltid!

/Sandra

Sjuk = Suger

Dagen började med en liten förkylning och ont i magen..
Avslutades utan röst, med magsjuka.. Skit kul, verkligen. Dags att återgå till toalettgolvet..

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör..
/Sandy

För alltid, för evigt? I mina tankar.

Ute i Svarte hos Linda, är så otroligt dålig på att vara ensam..

Dagen spenderades med mamma och syster :) gick på stan och åt lunch, härligt! Hittade en riktigt fin klänning, lite till utlandresan kanske? Börjar redan längta!
Sen ut till stallet och red hästarna, mina fina.
Imorn blir det jobb igen, stängningshelg!

Nej nu borde jag sova..
God Natt
/Sandy


It's all new.


Känns som att jag står stilla och allting omkring mig rör sig i 120 km/h.. Allting snurrar och alla rör sig, men jag står stilla.

Började dagen med att vakna upp i Svarte, ur samma vanliga dröm. Alltid samma dröm - kan bara inte bestämma mig om det är en mardröm, eller en bra dröm? När jag vaknar så hoppas jag på att allt ska vara bra, det är det aldrig, men det blir bättre - konstigt nog så återhämtar man sig och går tillbaka till det normala.
Sen åkte jag till jobbet och har jobbat heela dagen :) , efter det åkte jag vidare ut till stallet och fodrade hästarna. Mysigt att kunna komma ut i stallet och bara vara sig själv, alla behöver ett sådant ställe!
Hemma i lägenheten nu.. Har inte varit hemma här sen i fredags, va ute i svarte hos Linda hela helgen. Bara red och tog hand om hästarna i stallet när Linda va iväg. Samma under hela denna veckan, känner mig som Lindas inneboende nu :) så ja, måste säga att det känns otroligt tomt här hemma nu. Vill ha ngt att göra HELA tiden, så man slipper känna tystnaden komma krypande, tillsammans med alla tankar :/

Imorn är jag ledig! Då kommer mamma, pappa och syster (!) som jag saknar otroligt mycket. Ska äta lunch och hälsa på mig :) ska bli så otroligt kul att träffa alla igen.

Dags för dagens höjdpunkt!
VI HAR BOKAT EN REEESA :D I december åker vi till Playa del Inglés om allt går som det ska!! Jag, Linda, Sara och Bea :) underbara tjejer! LOVE IT! Längtar!! :)

Hoppas ni har det underbart alla!
/Sandy

Tänker på dig


Heaven knows..


Livet är så konstigt. Ingenting är någonsin lätt, men om det va lätt? Skulle det verkligen kännas rätt? Hur skulle livet fungera utan all sorg, hopplöshet och saknad? För just nu är det dom starkaste känslorna i min tillvaro.. Kommer det någonsin finnas något som inte går åt helvete?

Hästarna går bra för tillfället :) märks att dom utvecklats! Playboy är som alltid, en buse :) en väldigt vacker sådan <3 Waterloo, mitt lilla busbarn hon ger alltid allt :) så stadig och fin.. Världens snällaste! Dom är verkligen varandras motsatser, men båda är bäst på sina speciella sätt!
Vet inte vad jag hade gjort utan mina fina hästar, dom gör allt skit och lidande värt allt besvär!

Imorn ska underbara Malin och Linda passa hästarna så jag kan vila lite innan jobb :) varit mycket på senaste och ska verkligen bli skönt att ha ledig helg! Ut i ystad på fredag (?) och hem till Djannika på maskeradfest på lördagen :) och massa jobb i stallet såklart!

Det går inte en dag utan att jag tänker på dig, inte ens en timme utan att du finns i mina tankar.

/Sandy

RSS 2.0