The sun goes down and the stars come out.

Ute i stallet nu :) står och lagar mat till mig och Linda, inte min starkaste sida precis.. Får hoppas på det bästa ;) 
Idag blev det frukostfika med Rebecka och Sally :) myys. Stängning ikväll på jobb, sista dagen innan långlediga helgen! Längtar faktiskt efter imorgon, ska fixa fransarna på morgonen och sen till Emporia med tjejerna. Inte för att jag är i behov av mer kläder precis.. Får försvara mig med att jag faktiskt rensade ut 3 Ikea påsar fulla med kläder härom dagen! Så där finns ju plats till lite till nu :) speciellt när min fina walk in closet blir färdig byggd <3 kan ju lugnt säga att jag längtar efter att få ordning bland alla mina saker! På kvällen blir det fest hos Alex och ut på Bar á Bar, om allt går enligt planerna :) 
Nej nu måste jag återgå till maten.. Önska mig lycka till ;P
//Sandy
 
Sjukt vad snabbt tiden går :) titta vad liten min lilla sötnos va <3

This is how an angel dies

Tog en ordentlig sovmorgon idag efter en lång filmkväll med Linda :) passade även på att hälsa på Malin ute i Blentarp. Alltid mysigt <3
Sen blev det stallmys med Sally och Rebecka som tog en ridtur på fina Hermez (väldigt lycklig häst nu). Jag red Playboy för första gången sen dess att jag fick reda på att jag hade en spricka i en disk i ryggen.. Han va så snäll och fin, blir så lycklig av att komma upp på hästryggen och bara släppa allt runt omkring :) hade dock j-vligt ont i ryggen efteråt.. Så två tramadol senare ligger jag däckad i soffan och förbereder mig för jobb ikväll! 
Bäst av allt är att världens finaste väntar på mig ikväll när jag slutar, hur kan jag har sån tur?! 
Jaha, vad är era helgplaner..? Går ju på medicin så får ha en vit månad nu, "kul" verkligen.. Jag och Linda tänkte iaf skita i det där med att vara hemma och chilla ;) ut i Ystad, HBG eller Simrishamn.. Jaja, vi får väl se!
 
 
Har ju glömt att berätta en mycket efterlängtad sak! Inte i helgen men nästa helg, så åker jag till GC en vecka för att vila upp mig lite :D har knappt hunnit tänka på det eller längta, har varit så mycket på senaste att man inte har haft tid att reflektera över det alls. Ska bli helt underbart!! Måste bara fixa en ny bikini :) sen ska jag passa på att fotografera min nya tattuering när jag är lite solbränd :) har ju inte visat för så många, men är sjukligt nöjd med den, lätt det bästa jag gjort på flera år!  
Xoxo /Sandy

Det fanns ingen bara du, men jag är lyckligare nu.

Hur förklarar man..?
Jag har inte orkat - inte varit mig själv på sålänge.. I mitt huvud ville jag verkligen att det skulle vara vi, medans hjärtat skriker efter ngt annat, ngt mer. Efter ngn som inte klankar ner på mig varje dag, kollar min telefon 24/7, ifrågasätter mig när jag umgås med mina vänner och inte tillåter mig att vara ngn annan stanns än just med honom. Allt detta har gjort mig så liten, jag har bara tagit all din skit.. Du har fått mig att bli allt det jag så innerligt hatar, men nu är det slut på det! Kan inte tolerera att ngn tar till våld, inte mot mig, inte när allt jag vill är att få gå - komma bort från dig.
I efterhand blir allt så glasklart - jag som är en så glad person har inte ärligt skrattat på ungefär 3 månader.. 3 månader med honom knäckte mig gradvis mer och mer. Så när jag nu sitter med mina vänner och skrattar sådär innerligt som vi alltid gjorde förr, så känns det så konstigt.. Så sjukt, får jag vara glad? Kan inte beskriva hur mycket jag älskar känslan av att bara sitta hemma hos Linda och dö av skratt åt ngt som förmodligen ingen annan tycker är kul :) 
 
Jag vill passa på att tacka mina underbara vänner som ställt upp för mig hela vägen tillbaka till mig själv! Ni gör mig hel. /Sandy

RSS 2.0