Staring at the sun.

Detta har varit en bra dag, känner en enorm lättnad.. Tack Maria, du är en underbar vän! Skulle festat med Johanna idag men mådde skit igen på kvällen :( fattar inte varför. Men men, har fått en andra tid nu.. När man ringer in så drar dom självklart upp dom värsta scenarion ever. Tanken på att vara sjuk skrämmer mig, så mycket lättare att blunda för det. Kan dock inte göra det längre, något är helt fel - känner det, ända in i själen.

Myst med PB, så underbar. Gnäggar när man kommer in i stallet och lägger huvudet på min axel såfort jag öppnar boxdörren.. Underbara, älskade PB <3

I övrigt så har detta varit en bra dag :) städat rummet, fixat en massa.. Sov en stund, vaknade, satte mig här och skrev.. Nej! Nu måste jag sova, jobb imorn. God Natt alla där ute!



En gång i livet möter du nån som ändrar det som sker,
som ändrar allt du ser och det är allt du förstår.
Allt du kan och allt du vet - det är din nya verklighet.

En gång i livet vinner du allt, när ingenting går fel i hjärtats stora spel.
Jag sa, en gång i livet vinner du allt - när ingenting går fel i hjärtats röda spel.

Och vad skulle stoppa dig?
Allt som finns det hände nyss, kvar är smaken av en kyss.


/ Sandy

??

Jag vill inte detta, mår så illa. Det går inte att förklara, ena sekunden mår jag skit bra - nästa så kommer det. Antingen håller jag på att svimma eller så spyr jag. Det är inte så att jag är "olycklig", inte det jag menar.. Det är helt och hållet fysiskt. 
Vet inte vad jag ska göra åt det.. Ignorera problemet helt enkelt, tänker iaf inte äta. Blä för att spy..
Kan ju iaf konstatera att Ipren (efter ex antal) inte hjälper ett SKIT! Sprit gör bara problemet ännu större för efter igår så har jag haft en strålande smärta i magen :/
Johanna och jag va duktigt utråkade på kvällen så vi drog till Stp, drack och hade skoj :)

Nej nu ska jag se New Moon och fundera över morgondagen. Är rädd men ändå lättad över att få veta helt säkert! På kvällen blir det iaf Etagé och utgång så att man får annat att tänka på! Får se om jag kan dricka eller inte, spelar inte så stor roll :) rökning är iaf förbjudet. No moooooore!  

/ Sandy


Godtrogen eller bara rent av korkad?



Jaha? Vad säger man.. Detta såg jag inte komma, men vad gör man? Life goes on, förhoppningsvis lär man sig något på vägen? Något i stil med att "lita aldrig på dom som står dig närmast".. Det är dom som har förmågan av att skada aldra värst.

Så förvirrad.. Är inte ens ledsen, bara nollställd.. 2 så sjukt dåliga nyheter under loppet av ett par timmar. Nu ska jag ta itu med det största problemet ensam dessutom.

Varit hos PB, min älskling.. Johanna hängde med ut, skönt att ha ngn att prata med. Bara tänka på annat om så för en sekund.
Sen kom Maria hit, vi drog till stallet.. Igen! Skönt att hon äääntligen är hemma :) pratat av mig en massa om allt och inget. Fått en massa goda råd och snälla ord. Vad hade jag gjort utan mina vänner? Åt lite med, första gången sen igår morse! Kroppen känner av det, men vad gör man när man tappat lusten..
På mitt rum står det nu fullt med kassar, kläder osv. Har bara ingen ork att ta itu med det just nu.. Vill bara krypa ner under täcket igen. Blunda och låtsas som om att inget av detta har inträffat.
Pratat med Jennie, underbara människa. Vi har det båda jobbigt just nu, hoppas du vet att jag alltid finns här för dig! Hon är en utav dom få personer som alltid ställt upp, tack <3

Ledig på måndag - sjukhustid inbokad, ensam. Fast Maria den underbara erbjöd sig att följa med. Men det är nog en sådan sak man måste klara av själv..

Hoppas ni har det bra alla, ska kanske ändra bloggnamnet till manodeppressiv eller ngt? Detta är ju bara för mycket för att vara sant! Men som sagt, jag drar verkligen till mig idioter :)

PUSS /Sandy

Live the dream.


PB

Är hemma hos Niclas i kävlinge just nu, väntar på att han ska sluta jobba :) har fått värsta febern.. Ush!

Satte i extensions idag, 13 rader - 4 timmar. Det blev verkligen snyggt, men fy fan vad ont det gör nu. Spänner som IN I!
Jag & Emelie skaffade likadana tattos härom dagen, vänner - alltid <3 underbarare tjej får man leta efter! Så skönt att ha en så bra vän, ngn att prata med allt om, ngn som vet hur det känns - som förstår! Bilder kommer snart, såfort det är läkt.

Annars händer det inte så mycket i mitt liv, min mobil har fått frispel (om ni undrar varför jag svarar sådär 3 timmar försent) går inte att ringa från skitet, ska fixa det i morgon tänkte jag :)

Just det ja! Följde med Daniel till HBG med Gavin idag, gudasnäll åring. Så superfin häst, han har fått en skada i ögat ute på lösdriften, den lilla stackaren.. Men det gick bra, fin som han är :)
Imorn tänkte jag iaf rida PB om jag mår bättre :) , vi har börjat komma igång lite bättre nu & han är överpigg! Vill bara ut & galoppera i snön <3


NEJ nu ska jag diska undan & sen krypa ner i soffan framför tv:n. Ha det fint alla :) / Sandy 

RSS 2.0