Dålig på att uppdatera !

Jaha :) nu va det mer än en vecka sedan jag skrev ngt här..

Har hunnit hoppträna, han va verkligen super duktig. Hade mest kontroll övningar, mycket stuts. Han hoppade på bra och tog det lugnt. Hoppade även lite linjer, vilket han gjorde bra! Ingen tvekan här inte ;) vi höjde upp till 110-115 i en kombination med 2 galoppsprång. Då blev han vääldigt stark, men som sagt han hoppar och klurar sig över i alla lägen.. Men han har redan börjat lyssna bättre på förhållningarna. 

Va på clinic med Meredith Michaels Beerbaum, riktigt bra faktiskt! Tog till mig ett par tips som jag tror kan passa Playboy bra :) 
Har även ridit dressyr för Lina, han blev SÅ JÄVLA FIN! Spec i nedsittning trav fick jag ihop honom skit fint. Gjorde galoppombyten och dom sitter i ryggmärgen nu ;) även flyttningar i galopp och trav. Han är så underbar, inget fullblod här inte :D det är så grymt mycket POWER i ett halvblod när dom går sådär perfekt i dressyren!
 
Har även passat Tobbe i veckan :) en ny häst som kommit till stallet. Ett emooormt halvblod, han kan bli riktigt fin och rör sig lätt och ledigt i hagen med 3 bra gångarter. Om han bara rids till lite så tror jag att han kan bli super!

Så vad har mer hänt? Jag har jobbat som f-n. Börjat på nya jobbet och trivs riktigt bra ;) ibland blir det stressigt, men samtidigt så är det kul :) kommer nog bli bättre när man kommer in i det lite mer! Imorn jobbar jag 9 h, jobbigt men gött med lite pengar :D 

Fredag spenderades med Martin <3 vi va ute i stallet och fixade med hästarna. Sen blev det idol och myskväll. Kan inte förstå hur jag kunnat bli såhär kär - så SNABBT ! Men han är underbar och jag älskar honom :) inte likt mig att säga så..! 

Nej nu ska jag lägga mig och slappa framför tvn så jag orkar jobba imorn :D Ha det bra alla och om ni festar, så festa lite för mig med ;) 
/ Sandy

  

Playboy



Min älskade, du betyder mest <3 Finns ingen som kan ta din plats!

PB <3



Nu sitter jag här i sängen och ska snart dra ut till stallet, ta in dom små djuren :)
Sen blir det hoppträning i Stp.. Lasta PB och köra iväg för att träna för Carro. Känner mig faktiskt lite nervös :S fattar inte varför. Antagligen för att det blir första gången jag lastar honom och kör på egen hand.. Dessutom andra gången jag hoppar honom, någonsin.
Men men, det ska nog gå bra :) mamma följer med så ska se om jag kan övertala henne att filma lite!
Skriver mer ikväll :D

Ha det fint alla! / Sandy

M <3

All I need.

Idag har jag inte gjort allt för mycket :) Jobbat och ridit.

Jobbade bara 2 h inne i malmö, helt onödigt enligt mig.. Men vad gör man inte :P ? Fast det va ju inte direkt kul att gå upp :) hade hellre legat kvar och myst hela dagen, du får mig verkligen att känna, ja.. Känna :) och det va grymt länge sedan jag gjorde det sist.

Efter jobb så fick jag ett oväntat samtal om att Lina skulle komma och hålla lektioner :P hade jag ingeen aning om.. Så jag slängde på mig kläderna och körde ut till PB, fixade honom och gjorde honom lite extra tjusig ;)
Lektionen gick så JÄVLA bra! Det är så otroligt att känna allting falla på plats, Lina gav honom mängder av beröm (som han förtjänade). Hon tyckte att han va det perfekta exemplaret på hur en bra dressyrhäst ska se ut - plus att han har det största övertramp hon sett :P
Det är verkligen kul att få höra :) , spec när man har haft ett fullblod innan. Dom är ju verkligen inte menade som tävlingshästar, inte så mycket gångarter och inte nog med kapacitet för att nå de där högsta klasserna!

Så nu börjar man känna lite press av att ge sig ut och tävla ;) men som sagt - det absolut värsta jag vet är personer som använder hästar som maskiner. Jag anser att man ska lära känna varandra innan man ger sig ut, annars är det ju bara en fråga om hur lång tid det kommer ta innan man kommer missförstå varandra och få enorma bakslag! Glömt inte - hästen är det viktigaste, inte resultaten!
Så tävla kommer jag först göra under 2010. Men innan dess blir det säkert ett par tränings tävlingar ;) 

Nej nu ska jag äta, duscha, soova :) och hoppas på att morgondagen kommer snabbt :) 

Godkväll ;) / Sandy
  

Lycka?

Denna helgen har varit :) jätte bra. Mer än så säger jag inte!
Har sett flickan som lekte med elden på bio, tyckte den va super.

Playboy, världens finaste <3


Nu ska jag snart sova :) God natt! / Sandy


Ah, förvirrad -

Har precis slutat jobba :) riktigt jobbig dag idag.. Menmen, vad gör man? Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem, hon lovade att hjälpa mig ta in hästarna idag :P så går det fortare och jag hinner med allt i stallet!

PB busar och springer som fan i hagen, har sparkat sig sj. Igen. Ngn som har bra tips på benskydd dom kan ha i hagen? Får inte vara för dyra och absolut inte ge tryck! Vill inte att han ska få ngra överben :/ och vill komma igång med ridingen..
Ska rida Johannas unghäst lite, ska bli kul att komma upp på 3 åring igen :)

I helgen blir det bio :) förhoppningsvis.

Nej nu måste jag byta om och dra till stallet :D ha det fint / Sandy


Heartless..

Ibland kommer tankar på dig, trots allt du gjorde mot mig. Även om du verkligen drog ner mig och jag fick med din hjälp ett helt nytt begrepp om vad "att vara på botten" var. Jag har aldrig mått så dåligt som jag gjorde under de 3 åren med dig.. 
Så ibland kommer minnen tillbaka och jag bygger upp ett hat mot mig själv för att jag inte va stark nog att säga åt dig att dra. 
Nu är jag fri, men ändå fast. Hur ska man kunna lita på ngn igen? Det är så svårt!


Nog om mig.. Ska vila lite nu, va iväg hela kvällen igår, kollade film och umgicks :) barnhemmet, brrr säger jag bara. Obehaglig som fan!
Tog in hästarna igår, Mulle och Melina rymde - som vanligt.. Annars gick allt fint! Eller ja, Midas högg efter mig.. Han har blivit grymt konstig på senaste :S han är nog lite osäker eller ngt, men det är inte roligt med en så stor hund!
Tänkte tömköra PB idag iaf :) han tycker verkligen att det är super kul ;D plus att han blir extra fin dagen efter (det gör ju inget att jag ska rida dressyr träning imorn ;P)

YES! Har nog även fått sålt min County Dressyrsadel :D
Så nu har jag bara kvar Kieffern, normal bom, 17 tum, svart.. Riktigt snygg sadel :) 3500 kr.
Även min hoppsadel, det tar emot att sälja den :( så grymt skön att rida i (och svindyr) men men.. Vad gör man :P ? Playboy är helt enkelt för bred och stor :)
Har även mängder av annan utrustning som ska säljas om ngn är intresserad! Gjordar, paddar, träns, bett osv. Massor :)

Vi hörs :) / Sandy


Snyggaste :)



Helt underbar, jag har verkligen fått den bästa hästen för mig :) <3

Fullt upp!

Hela denna dagen har ju varit hysterisk.. Jag med, som vanligt. Detta med sjukhus besök och blodprover gör mig så jävla nervös :( mår riktigt dåligt av det. Fy fan, men jag måste ju få veta varför? Varför jag vaknar upp varje morgon med magont och svimmar på de olämpligaste tillfällen. Jaja, nog om mig och mina dumma nerver!

PB fick massage idag :) hon tyckte att han kändes mycket bättre i bogarna och att det syntes att jag red honom med kraften bakifrån, med det menar jag - bakbenen under sig - höjd rygg - och inte med all tyngd på bogarna. Hon sa även att han va jämt musklad och hade fasta och fina muskler :D han hade också vääldigt mjuka hals/nack muskler för att vara ridhäst :D underbart att höra! Bäst av allt är ju att hon gör det gratis (a)

Sen körde vi lite lydnad i paddocken ;P trams, jag vet :) men får ju inte rida efter massagen.. Så nu kan han följa mig, stanna, backa och komma på kommando.. Alltid ngt ;P haha :D
Om 2 veckor så ska vi vara med och hoppträna ;) kan ju bli intressant! Transporten stod ute på gårdsplan idag, när jag inte hade koll (snackade i tele och trodde att hästen betade..) så gick PB rakt upp i den.. Skumma häst :P kanske ska ta det som ett täcken :P ? Han vill nog ut på äventyr snart :)

Sen blev det middag hos farmor, trevligt :) alla va där och vi åt gott :D
Skulle ha festat i HBG men det blir nog inte så :/ får ta det nästa helg eller ngt som passar!

Har även fått en sträckning i ryggen :/ gör så jävla ont.. Går inte att förklara, det värker, sticker och ger mig huvudvärk.

Sov gott! / Sandy

My life?

Det va ett tag sedan jag skrev ngt nu :) så får väl uppdatera lite..
För tillfället är jag extremt förvirrad.. Varför blir jag aldrig nöjd? Varför finns det alltid ngt i mig som får mig att tvivla? Det är så svårt, när man börjar tänka över vad man känner, jag vill ALLTID känna mer - ha det som är nytt och spännande. Jag strävar efter det ouppnåliga. Hatar det, att vara lugn i sig själv är en konst. Som jag tyvärr saknar. Vill ha det jag "inte" kan få, som vanligt ser jag ju till så att jag får det. Nej.. Lugna ner mig ska jag!

Har varit och kollat på hoppträning i Stp, tyckte tränaren verkade helt OK. Så där ska jag och PB hoppa runt lite :) som sagt, detta ska bli en dressyrhäst. Men jag anser att dom ska göra båda delarna! Det ska nog bli bra :) han ska iaf kunna gå 110 - 120 och det tvivlar jag inte en sekund på att han kan ;) han har ju en enorm vilja.   

Lekte rundor med PB i ridhuset idag, duktig va han! Fast.. Ridhuset är nästan lika litet som på Agelund, ska bli spännande att se hur en häst med så mycket gång ska få plats där :P men men, han kanske behöver det :) det blir ju till att jobba på konstant.
Imorn blir det markarbete och på Söndag hoppning!

Fick ett jobb till idag :) i Stp.. Mer om det får ni höra sen! Ska iaf börja i November :D dubbla jobb.. Blir förmodligen hårt, men vad gör man? Jag vill verkligen ha råd till lägenhet nu. Orkar inte bo kvar hemma :/ förmycket tjaffs och tjat om allt. Man är ju vuxen nu och jag har lärt mig att bo själv under de 3 senaste åren!


God Natt alla :D
/ Sandy


Nya tag!

Ännu en ledig dag! Skönt, men liite surt att man inte tjänar pengar :/
Ska fixa mig iordning och dra till Stp, gå på intervju ;) hoppas hoppas, kan behöva intjäna lite mer pengar! 

Sen bär det av till stallet :D rida ut Pb tsm med Johanna och Aragorn. Kan bli spännande ;) Pb busar som f-n i hagen nu när det blivit lite kyligt ute :P härligt tycker han väl.. Spec när man får gå med sina 2 bästa kompisar ;P 

Igår va det träning för Lina, gick skit bra! Pb verkligen lyssnade och kom ner i en lägre och bättre form. Han har ju väldigt lätt för att höja nacken och gå på utan att arbeta med bakdelen, men det ska vi nog få bort!
Eftersom att massören sagt att han va lite stel i höger bog så arbetade vi med myckeet lösgörande. Många flyttingar och "stora" framdelsvändningar så att han verkligen fick trampa under sig :) vi avslutade med lite sidvärtsrörelser i galopp, vilket han tyckte va mycket jobbigt. Men snäll som han är så gör han ändå sitt bästa :D
Lina tyckte att han hade fått en helt annan överlinje, mer muskler och att han började få lite nacke :D så hårt arbete lönar sig ;) men han är verkligen lättmusklad. Just det ja ;) han hade även det längsta övertramp hon sett. Så dressyrhäst nästa? :) 

Ha det bäst alla! 
/ Sandy   


Ledig :)

GOD MORGON ALLA ;D åh, första natten på vääldigt länge som jag sovit gott.. :)
Nu ska jag snart ge mig ut till stallet och rida lektion för Lina. Ska bli kul, jag får verkligen ut ngt nytt av det varje gång! Men mer om det skriver jag sedan.

Igår bjöd Linus mig på bio, himla snällt :D så vi gick och såg Surrugates, den va RIKTIGT bra! Tyckte jag iaf :) Tänkte se Fame med Johanna snart och sen kommer ju NEW MOON med :D kalla mig töntig men jag har verkligen längtat efter den filmen.

Ha en bra dag!
/ Sandy

Vad är klockan och var är jag ngn stanns?

Jaha :D nu har helgen förbi.. Jäkla tur att jag är ledig idag :P kan behöva vila upp mig lite. Sofia ska snart dra :/ och jag ska ut och rida PB :)

I Lördags blev det iaf Breeze med Sofia, Elias och Martin. Haha och vad jag minns så va det kul :D kom hem kl. 07.30 och va heelt död när jag vaknade igen vid 12. Så det blev inget med våra planer om att åka till aqua kul :P
Sen bar det av till stallet, PB skulle ju ha massage. Gratis så det tackar man ju inte nej till ;D Hon tyckte att han va väldigt fin och inte ojämn på ngt vis, bara lite stelare i höger bog. Vilket man själv känner rätt tydligt (men det blir bättre).

Resten av söndagen då? Mjaa.. Vi stack till malmö och bowlade med Linus och Andreas :) jag SÖG stort.. Som vanligt :P men Sofia va grym och vann över dom rätt stort :) efter det så blev det mat och sen skjutsade dom hem oss! Haha, sen somnade vi direkt :D 

Jaja, det va nog allt ;) nästa Sofia-Sandra helg blir den 31 :) tingvalla ju! KOM DIT vettja. 


Ha det fint alla :) 
/ Sandy
 

Going out.

Sitter i sängen framför laptopen och väntar på att Sofia ska ducha klart :) sen blir det att fixa iordning sig och dra ut i malmö! Alltid ngt ;) gårdagen spenderades i Höör med Linus och Andreas. Alltid trevligt!

Så vad har vi annars gjort? Varit i stallet och sovit :P


NEJ nu måste vi dra, vi ses i dimman ;D

/ Sandy


Stressad eller vad?

Aaah, äntligen jobbat klart :D hemska dag..
Nu ska jag ge mig av till stallet :) gosa med PB, kan jag behöva <3 så härligt att bara kunna "vara". 
Sen kommer en tjej från Dalby som förhoppningsvis ska köpa min Kieffer dressyrsadel :D (hoppas, hoppas). 

Efter det ska jag ner o hämta Sofia, får se om det blir fest eller om vi tar det lugnt ;) jag är dock rätt så trött! 


Ha en bra fredag ;) !
/ Sandy 

HAHA hemsk bild :D




För imorn kommer Sofia till Lund ;) på kvällen blir det lite fest hos Linus m.fl i Höör..
Sen ska vi försöka ta oss till Aqua Kul på lördag ;) barnsligt men gud så kul!
Och kvällstid blir det utgång. <3



Konsten att glömma.

Ännu en likadan dag idag :) jobbat, jobbat och åter jobbat!  
Kunde ju inte somna igår heller :/ satt och letade lägenheter långt in på natten :)  
Så nu är jag helt slut.. Blev vila för PB idag, han hade tydligen varit en idiot i hagen bockat, kickat, stegrat och sprungit runt.. Han njuter av livet :) kanske lite väl mycket.. Så nu får han inte gå med unghästarna längre (har sparkat upp ett sår på frambenet och vill inte riskera överben) utan nu fyttar han in i "träd hagen" med stona, så han ska slippa slåss med de andra valackarna om stonas uppmärksamhet.. Så nu är han herre på täppan helt ifred ;P  Sen kunde jag ju inte rida pågrund av ösregnet med.. Ridhuset måste tömmas och vattnas innan jag kan rida där! Men det blir nog gjort i helgen.. 
Jaha.. Vad har annars hänt idag? Prickan va pucko, stack när hon skulle lastas.. Fick hjälpa Louise att backa rätt med släpet och få upp lilla hästen.  
När jag äntligen va klar med allt så rullade Lady fast i boxen. Hämtade Inger och efter en del hjälp så kom hon upp igen.  
Nu sitter jag här i min säng och tänker.. Tänker, på dig. På allt, även om det inte fanns mycket. Förutom falskhet. Vad hände med att du inte va som alla andra? Du lämnade ett tomrum, du tog fram en del av mig som jag inte visste att jag hade. Nu ska jag göra mitt bästa för att få bort den igen. Jaja, skit samma!   

God natt :)  
/ Sandy

Quicken <3


Saknaden är enorm <3


RSS 2.0