Fullt upp..?


MIN ;)

Har precis kommit hem och tänkte hoppa in i duschen, igår blev det film kväll :) mysigt. Såg den dära Percy Jacksson filmen... Rätt kass och sen Paranormal Activity :) som fortfarande är sjukt skrämmande!
Ska iväg till jobb strax, jobba 11.00-20.00 ;P tänkte hinna rida PB efter det, får se hur det går med den planen..!

I övrigt så har jag bestämt att detta ska bli en bra dag, det gäller att säga till sig själv det! Förmodligen så skulle inga dagar vara bra dagar om jag inte inbillade mig att dom va det :P haha, aja! Thats Life! Det blir ju helt enkelt vad man gör det till :)

Ha nu en bra dag ;D / Sandy

Träning!



Tränade PB för Daniel idag :)
I början gick det inte speciellt bra.. Han hängde sig som fan i tyglen och jag kunde inte ställa igenom honom alls (har blivit sjukt svag sen jag gått ner i vikt). Men med Daniels hjälp så kunde jag rida igenom honom! Mycket fokus på att få loss honom i vänster bog. När han väl gick där han skulle så va han sjukt underbar :D tränade på den förvända galoppen eftersom att han behöver stärka sig, 5 galoppsprång, avsaktning, 5 travsteg, fattning, 5 galoppsprång, på fyrkanten och bytte galopp varannan fattning. Grymt bra övning! Bytena gör PB klockrent nu så det kändes skönt :) När jag hoppade av så blödde både mina händer och knän.. Ska inte ens snacka om vilken träningsverk jag kommer få! Men man märker iaf att jag ridit ordentligt ;) Daniel ville att jag skulle boka in en tävling, så ska göra det nu ;) om en månad blir det förhoppningsvis tävlingsdebut! 

Aja, får väl sova om jag ska orka jobba imorn.. :) 11.00 - 20.00, sen blir det myskväll :) titta på skräckfilm och vara allmänt rädd, tur att jag får bra sällskap iaf ;) GOD NATT och hoppas ni har det bra alla underbara!
/ Sandy

In my head.



Detta har verkligen varit en hel-galen helg :) men det behövdes!
I fredags drog jag, Johanna, Sofia och Jens till malmö och festade på Skeppsbron! Sjukt kul :D skönt att komma ut och bara släppa loss lite.. Har dock lite svårt för det just nu, känns fortfarande som att jag är någons flickvän. Har ett stort hål i mitt bröst som inte verkar läka alls? Som ett tomrum efter allt jag älskade, det känns så fel.. 
Aja, kul hade vi :) Sofia va ställets största player iaf ;)
På lördagen drog jag och Sofia upp till HBG och festade med Jonas, Marcus och lite folk :D man har alltid lika roligt där, dom är galna helt enkelt :P gav mig 96 % sprit.. Hmm.. Smart :P Fulla och glada blev vi iaf! Drog ut till ngt ställe som hette Bakom (?) och sen efterfestade vi i deras lägenhet, nice ;)
Nu har jag lämnat Sofia vid tåget och varit hos PB :) ska lägga mig framför tv:n och somna.. Eller helst däcka så jag slipper drömmarna om honom.

God Natt alla! / Sandy

I want more?

Love is tragic
Love is bold

You will always do what you are told..

Love is hard
Love is strong

You will never say that you were wrong.

I don't know when I got bitter, love is surely better when it's gone!

'Cause you wanted more..
More than I could give,
more than I could handle.
In a life that I can't live, you wanted more.
More than I could bear,
more than I could offer.

For a love that isn't there!

Love is colour
Love is loud
Love is never saying you're too proud
Love is trusting
Love is honest
Love is not a hand that holds you down


I don't know when I got bitter, love is surely better when it's gone!

/ Sandy


RSS 2.0