Finally free?

I leave hearts on the ground, my love is a weapon and yes I use it well. Then I let the rose petals cover up the bullet shell, I never shoot and tell, I only shoot to kill..
My love's a revolver, my sex is a killer. Do you wanna die happy?


XOXO /Sandy

You said we would die together?

Kan inte somna, så ligger på soffan och lyssnar på när Linda springer omkring och har en massa grejer för sig :)
Blev en riktig tjejkväll, lagade faktiskt mat! Jag vet, jag vet ;) osannolikt men true! Blev till och med ätbart och gott :)
Nej, nu ska jag tvinga mig i säng.. Upp tidigt för att jobba imorn :D måste säga att tillvaron känns rätt bra just nu <3
Tänker på dig varje dag, fortfarande, alltid..

/Sandra

In my mind, all the time

Gått och funderat på en sak idag, ngt som vissa verkar tycka är viktigt.. Image, hur andra uppfattar ens utseende, beteende, intressen och även förhållanden.
Själv skulle jag aldrig kunna bry mig om vad andra ansåg om mitt utseende eller andra privata saker. Det ska skyltas så himla mycket med allt nuförtiden! Förhållanden ska ut på facebook, annars är det ju inte på riktigt! Nu är jag verkligen helt seriös, exakt dom orden fick jag höra från en tjej i min umgängeskrets.. Suck, bara för att jag inte skyltar med mina känslor så ska jag vara en sämre flickvän?
Nej nu vill jag uttrycka min åsikt, folk som känner ett behov av att skylta med sina känslor (självklart ska man kunna uttrycka sin kärlek och sina känslor, men det finns gränser) är väldigt osäkra!
Tjejer som pratar och skriver mer om sina pojkvänner än vad dom gör om sig själva är ju bara sorgliga.. "Älskligen åt precis frukost, sen åkte han till jobbet och nu väntar jag på att han ska komma hem så jag kan klippa hans tånaglar" GAAH! Lev DITT liv för DIG!!
Sådär ja :) nu fick jag det ur mitt system! Döm inte mig när du inte känner mig, jag är inte speciellt öppen med mina känslor och jag har väldigt svårt för att säga till ngn att jag tycker om dom. Därför det är så speciellt när jag väl gör det ;)
Precis varit ute och klättrat i backarna bakom stallet med Playboy :) han tyckte det va sjukt jobbigt och blev riktigt trött, fast tröttheten övervann ju såklart inte hans bus :P så blev en massa intervall träning i dom lite snällare backarna och skritt i dom riktigt branta :) efter det så blev det lite dressyr på banan för att coola ner, efter lite förvänd galopp och byten blev han riktigt fin och lösgjord. Imorn ska jag pessoa båda så dom får jobba på ordentligt! Är helt slut nu, jobbat öppning idag :) sen fick jag den strålande idén att jag skulle mocka ur PB's nya box.. Tog typ 1,5 timme :P jaja, träning det med!
Just det ja :D Linda kom precis innanför dörren och berättade att hon och Paradiso gick felfritt i 130 idag! Grattis baby <3
Dags att bege sig ut i stallet igen!
XOXO /Sandy

all that counts is here and now

Sitter ute i Svarte och myser i soffan :) 22 år gammal nu... Hjälp vad tiden bara rusar fram, känner mig fortfarande delvis som 18 i huvudet!
Jaha, för att återgå till bloggandet här.. Det va ju ett tag sen :) förlååt.. Har bara haft så mycket för mig! Varit i helsingborg och hälsat på Jonas och Marcus en massa och dom har varit här. Firat mig på tingvalla och allt det dära :) vi kör som vanligt, ALL IN, kanske till och med lite för mycket all in ;) ? Fast njaa, nej det går inte. Har faktiskt hunnit med en heel deel på vår "att göra lista" får uppdatera den snart lite med nya saker och visa vad vi gjort ;)
Livet går vidare som vanligt även fast det vid vissa tillfällen stannar upp lite, både bra och dåligt. Så mycket förändringar just nu och nästan alla är mot det bättre faktiskt!
Denna helgen blev det jobb med alla härliga människor och likaså blir det denna veckan. Nästa helg är jag ledig och då bär det av till Karlshamn för att träffa släkten och gå på dop :)

Har även en annan sak på G denna månaden, ska bli så sjuuuukt kul! Ett stort projekt men det kommer bli underbart när det är färdigt <3 tattuering! Fast mer än så säger jag inte :) får upptäckas på beachen 2012 ;)
 

Hästarna är sjukt fina just nu! W börjar bli lika fin som sist och är väldigt snart redo för tävlingsbanorna! Underbar häst det dära.
PB är som vanligt, min lilla prins <3 blivit sjukt bra på senaste, med all hjälp och träning av Jill. Känns som om vi går framåt nu och kan inte minnas när det kändes såhär bra senast :) pessoa selen ger verkligen resultat och jag rekomenderar det varmt!

Nej, nu ska jag ut och hämta in Linda från stallet :) godnatt alla!
/Sandy

RSS 2.0