Wild ones

Har faktiskt varit uppe hela morgonen :) vaknade av mig själv (första gången typ..) städat en massa medans katterna leker i trädgården. Zelda är överlycklig för att få vara ute, medans Liza inte alls gillar det lika mycket :P innekatt.. Suck.
Ska snart dra iväg till stallet och rida lilla PB, sen hem och packa. Åker ju till London på torsdag :D längtar!!
'
Har ridit PB på natu-bettet nu dom senaste dagarna för att variera lite, han går som vanligt - väldigt fint! Den förvända galoppen sitter äntligen där den ska :) galopperat lite bommar och han är hur lugn och fin som helst, svårt att tro om den lilla crazyhästen. Vuxit upp lite ;)

Nej nu ska jag hämta in katterna och ge mig av till stallet!
Ha en bra dag. /Sandy

In pain

Detta har minst sagt varit en händelserik dag.. Vaknade upp och åkte till jobbet, hade lite ont.. Efter några timmar hade jag väldigt ont :/ som tur är så jobbar jag med helt underbara människor som skickade hem mig :) tusen tack, ni är så fina! Fick en akut tid (snacka om tur! Hur ofta händer det lixom?!) och åkte dit. Vill bara tillägga att jag verkligen hatar att gå till tandläkaren och såndana hemskheter, har liiite nålfobi..
Väl där så såg det enligt dom, inte alls bra ut. Blev en massa sprutor :( aj aj AJ! Sen borrande och fler nålar i över en timme. Jag satt och grät, medans dom upprepade "stackars flicka" lite förskräckt.. Ska tillbaka två gånger till innan problemet är löst :( så bara ett litet tips, gör det ont - sök hjälp innan det blir outhärdligt OCH gå till tandläkaren. För detta va verkligen en helt sjuk smärta :( trots mina tårar och nojjande så va läkarna så snälla mot mig :) tack! Nu känns det faktiskt knappt ngt alls :)
Jaha, så efter detta äventyret va jag helt slut, bedövad i halva huvvet och kunde inte prata.. Trevlig fredagskväll ;) 

Igår red jag min fina (men ngt trötta) Playboy i ridhuset på vanliga bettet. Gick bra :) han går väldigt fint och är mycket duktig! Biter sig dock lite fast i vänster ibland, men men det är sånt man får jobba med! Nu blir det natu-bettet i ett par dagar :) tänkte hoppa lite också så han blir nöjd och glad :D

Nej nu ska vi titta film och sova :) jobb tidigt imorn!
NattiNatt /Sandy

TO MAKE IT REALLY CLEAR!!

Jag vill INTE ha dig, get it into your head. Du är min VÄN och inget annat. Att du går runt och säger att vi är mer än så är bara jävligt patetiskt och äckligt. Jätte jobbigt eftersom att jag faktiskt uppskattar dig som en vän! Tydligen så funkar det inte och jag får höra att det är JAG (!?) som skickar sms, hör av mig och vill ha dig. Nej, nej och åter NEJ! Kan man inte bara prata som vänner? 
Bryr mig inte om ifall jag ska behöva tapetsera väggarna med dina sms för att bevisa att jag har rätt, så kan alla få se vem det är som skickar äckliga sms och ringer mitt i natten.
Ledsen att jag behövde blir såhär arg och övertydlig.. Blir bara väldigt ledsen och besviken när folk går runt och tror saker om mig, då dom så väldigt sällan vågar gå fram till mig och bara fråga rakt ut om det är ngt dom vill veta :/
Hatar skitsnack och ta nu inte detta som att jag vill starta bråk eller är sur! Hoppas det är klart för alla nu och annars ser jag hellre att ni frågar mig om ni är nyfikna ;)

Puss&Kram! /Sandy

Min dröm, min verklighet!

Detta är min andra day of :) igår red jag min fina häst i ridhuset, han fick gå på det vanliga bettet igen! Ska variera lite nu så han vänjer sig lite lugnt och fint! Han va i vilket fall som helst väldigt duktig och gick fint. Funkar bra på vanligt bett och får inte in nosen lika mycket som med det andra.
Sen blev det tjejkväll! Lagade middag och åt med bästa Linda och Malin! Hade filmkväll :) jag och Linda såg hela fem filmer ;) rekord nästan... Såg klart den sista vid 6 imorse..
Eftersom att Malin inte kom till jobbet idag så blev det jag som fick hjälpa Linda. Så mycket för min day of :) men men. Nu sitter vi framför tvn och tar det chill ;) snart dags att ut och rida igen!

En bild på Playboy får avsluta :) tagen för ca 1½ år sedan, då va han verkligen bebis! Svårt att tro att han vuxit upp till min maffiga och fina dressyrhäst <3

XOXO /Sandy

Våra brister gör oss till människor

Ligger i soffan, framför tvn ute i Svarte.. Precis haft filmkväll med Linda, såg tre faktiskt bra filmer! Tror dom hette Super 8, The green lantern och The ward. Inte så ofta vi lyckas välja bra filmer ;)
Jaja, hela denna dagen har faktiskt varit otroligt lugn.. Sovit massa, lagat middag tsm, tittat tv (fastnat för en ny serie - Awkward), städat lght, fodrat hästar och haft filmkväll! Mycket härlig ledig söndag :)

Igår gick jag upp massa tidigt för att äta frukost med mamma på stan, jätte mysigt :) sen gick vi runt på stan och kollade massa affärer! Blev lite grejer, 2 jeans, 2 blusar, 3 bh och en kofta :) super fint!
Sen åkte mamma hem till Lund igen :/ och jag begav mig ut till stallet :) red ut Pheonix med Carro/Flugan och Linda/Paradiso. Sen blev det Olle och Bambi i ridhuset och Linda red min Playboy. Alla skötte sig fint.
Efter stallet va färdigfodrat så åkte vi in till mig i Ystad och åt kvällsmat, fixade oss ;) - drack lite och stack till Bar á bar. Sjukt rolig kväll! Glömde dock att ta foton :/ igen.. MÅSTE bli bätte på det!
Nej nu ska jag gå in och göra Linda sällskap i sovandet! Måste ju vara pigg imorn, rida PB och sen jobba :)

Hoppas ni haft en bra helg alla!
/Sandy

Don't cry

Har så SJUKLIGT mycket träningsvärk.. Kan knappt resa mig upp ur sängen :( aj aj AJ! Ta hand om mig någon..
Dagen började med jobb, härligt :) sen hem till lägenheten och mötte upp mamma. Vi åkte ut till stallet och jag red PB. Han gick riktigt bra och LB programet sitter där det ska! Dags att börja med LA nu :) har lite svårt för den förvända galoppen bara :/ han vill gärna slå över.. Tips ngn? Men men, träna träna träna! 
Väl hemma igen blev det en riktig myskväll med film och godis! Riktigt skönt faktiskt :) är som sagt rätt slut i kroppen..

Imorn ska jag ut i stallet, rida ut PB med Flugan och Carro! Han behöver komma ut och bara få chilla lite :)
På kvällen blir det utgång med Linda om vi pallar.. Så trött som jag är nu så lutar det mot hemmakväll.. Jaja, vi får se helt enkelt! För vad är en helg utan fest lixom..? Otänkbart ;P

Time to sleep!
/Sandy

In my mind, all the time

Idag har varit en hyfsat lugn dag :) vaknade sent och sov ut ordentligt! Playboy fick sin vilodag och Linda va en ängel och mockade åt honom, tack underbara <3 imorn kommer mamma och hälsar på mig så då blir det ett pass i ridhuset så hon får se min fina häst :) sen ska vi nog ut och äta på stan. Härligt!
Känner inte direkt för att vara ute imorn.. För många tankar på annat håll kan bara sluta dåligt :/ så ska bli riktigt skönt att ha en hemmakväll :D
Just det ja, sen va det iväg för att jobba! Härligt :) och eftersom att jag latade mig imorse så blev det träning efter jobbet! Kommer få ännu mer träningsvärk.. Fy skam den som ger sig!
Nej, nu ska jag sova :) upp och jobba tidigt imorn. God natt.

Det går inte en dag utan att jag tänker på dig.
/Sandra

Out of my mind


Sitter hemma i Ystad framför tvn :) tittar på ett avsnitt av House.. Bara tagit det lugnt hela kvällen, kollat tv och städat lite i lägenheten. Riktigt mys!
Började dagen med en ridtur på min älskade häst. Gick bra och va ganska så sprallig hela tiden :P kommer få värsta träningsvärken av dagens ridpass.. Otroligt vad den hästen kan trampa på :P övertramp så det räcker och blir över! Ska bli så kul att komma ut på tävlingar och få lite feedback :) behöver verkligen lite lektioner nu så vi rör oss framåt. Imorn blir det ytterligare ett pass i ridhuset, så att han får bli lite trött :)
Annars har jag bara jobbat, likaså ska jag göra imorn :D lite svårt att få allt att gå ihop ibland, hästarna tar mycket tid och jobbet kommer ju alltid att gå först! Tufft nu när jag inte har ngn som kan hjälpa mig att rida hästarna ibland :/ ngn som känner sig träffad och vill hänga med ut i stallet :) ?

Nej nu måste jag sova, så att jag orkar med allt imorn!
Puss&Kram Sötnosar!
/Sandy

Mina Stjärnor <3

Red PB i ridhuset idag :) han va, som alltid en stjärna. Lite busig men det får man väl ta nu när han har vilat. Gick på riktigt bra i slutet och han gör mig alltid så lycklig! Imorn blir det nog en tur ut så han får bralla av sig ordentligt. Torsdag blir det dressyr pass igen, tänkte rida igenom LB:1 med mitt vanliga bett så han blir lite laddad inför första tävlingen. Har ju använt ett natu-bett sen han skadade käken och det funkar han super på :)
Yes, så jag och Linda har spenderat kvällen med att kolla upp alla dressyrtävlingar som Playboy, Miami och P kan gå nu till våren :) verkar bli en hel del.. Underbart! Första starten är beräknad till om lite mer än en månad ;)
Waterloo fick tyvärr inga skor idag :/ pleggade henne men det tog inte.. Sjukt tråkigt :( vill inte börja rida henne när hon ömmar. Får bli tömmkörning och arbete från marken i en vecka tills hovslagaren kommer nästa gång! Ska bli så skönt att komma igång med henne igen, hon är verkligen en drömhäst! Det är verkligen en "Sandra häst". Lite av en enmanshäst, men när hon väl litar på dig så ger hon ALLT i alla lägen :) hoppar hus och har helt underbara gångarter.

Ibland förstår jag helt enkelt inte hur jag kan ha sådan tur, två helt underbara hästar! 
/Sandy  

Fortsättning följer..


Här följer en liten fortsättning på gårdagens "att göra - lista".. Insåg att vi hade glömt att ta med en massa ;) är det ngt ni tycker att vi glömt så uppskattar vi att ni lämnar en kommentar och upplyser oss om det :)

* Leka kurragömma med varsin bil alt. pjätt
* Gör brownies och bjud random folk
* Do one of the Hansonbrothers
* Hitta en bil med nycklen i - kör och göm den
* Ha en fest i Lindas lastbil, minst 10 pers (den måste köras under tiden)
* Bli jagad av en mördare
* Gå på bio, se en skräckfilm och skratta åt allt det läskiga
* Do the creep
* Ha klädsex
* Gör cholkadpudding på starksprit ist för mjölk
* Bli full av att äta chokladpudding
* Argumentera emot allt en hel utekväll
* Färga håret i ngn helgalen färg (dock med sprayfärg som går att tvätta bort ;))
* Vinn OS
* Spela bingolotto en hel kväll (misslyckades sist)
* Anordna en egen allsång på skansen (allsång i Svarte?)
* Ha en fest, säg enbart till en person att det är maskeradfest, ha ett pris för bästa utklädnad
* Slå rekord på ngt riktigt meningslöst - kom med i guinessrekordbok
* Bli bäst på ngt
* Dejta ngn som är äldre än din pappa
* Hitta en traktor med nycklen i - göm den
* Ät en mask alt. få ngn att äta en mask åt dig
* Gå på röda mattan
* Klaga som fan på ex. en parkeringsböter, gå till domstolen och va din egen advokat
* Lär dig swisha som Harry Potter (transferera?)
* Va med i ett streetrace (Linda kör, Sandra ger startsignal)
* Gå på husvisning för miljonvillor
* Ha en möhippa
* Göd Mårten så han går upp 10 kg (feeders?)
* Få Mårten och hans vänner att gå med i facket
* Va tyst en hel dag
* Va en grouipe till ett helt random band (ex. Perikles eller Lasse Stefanz) - går att slå ihop med punkten "dejta ngn som är äldre än din pappa"
* Gör en "Sandra och Lindas dansskola" med hjälp av Stampa Med Leroy
* Gå fram och kittla ngn du inte känner alt. nyp på insidan av låret
* Gå på resturang och beställ en rätt - ändra ALLT i rätten till ngt annat

Nej nu börjar vi bli lite trötta :)
GodNatt alla underbara! /Sandy (och Linda hälsar!)

Sandra & Lindas "att göra - lista"


* Åk till USA
* Gifta sig i Las Vegas
* Gå på dans för "mogen ungdom" (ex. törringe eller björka, ush..)
* Tävla i traktorpulling
* Säga nej när ngn friar alt. säga ja och sen "SKOJA BARA"
* Bli skjuten
* Va efterlyst
* Hoppa fallskärm/bungyjump
* Lura ngn att du är död
* Spela in en hemmagjord film
* Va med i en biljakt
* Spela in en låt
* Ring ngn och säg att du fått kli
* Rädda ett liv
* Fånga Kvicken/förstöra "låtsaspappa"
* Va kommentator när den andra har sex
* Bli medlem i 10 000 meters klubben
* Skratta åt ngn när du har sex, säg "det är bara för att jag är så lycklig"
* Starta ett väldigt osannolikt rykte, sprid det vidare och få folk att tro det
* Va en Held
* Tequila race med ngn du inte känner
* Skaffa en ny piercing/tutuering
* Vaska, Traska
* Ampa!
* Adoptera varandra
* Gå på Casino och bli miljonär
* Bli maffia boss
* Tågluffa runt i världen (men bara dom roliga länderna)
* Hamna i fyllecell
* Ha ravefest
* Do a gay guy
* Festa en hel kväll och använd inget annat än låt/film citat
* Bygg en motordriven soffa
* Va full/festa i 48 timmar
* Däcka och vakna upp i ett annat land
* Lev på nudlar i en månad
* Få alla att tro att du är helt blåst
* Lura ngn att du är oskuld
* Säg "ja" en hel utekväll (på alla frågor och påståenden)
* Lev som en vegiterian i en månad
* Gå ut i klänning - kom hem i byxor
* Ljug om att du haft sex med ngn, få folk att tro på det (ska vara helt osannolikt)
* Bli intagen på psyket
* Do twins (samtidigt)
* Gå upp på scen och sjung med bandet
* Ha en "bak och fram dag" (ät på stolen och sitt på bordet, säg hejdå ist för hej osv.)
* Filma en hel utekväll
* Va med i en realityshow
* Va med i Ensam mamma söker, med den andra som barn (hon är i trots åldern just nu)
* Ha film maraton i 24 timmar
* Hitta på nya namn till alla en hel kväll och kalla dom det resten av kvällen
* Ha en livvakt
* Välj en random person och förfölj den hela dagen
* Rök en limpa på en ute helg
* Ät en tillagad insekt
* Utför en millitär hinderbana
* Ha hemmafest med dörrvakter, dj, diskplockare och bartender
* Ha ridhus fest
* Bli kroppsmålad, gå på stan och ta en fika
* Bli full på lättöl alt. cider handlade på coop
* Få ngn att äta kattmat (utan att veta om det) fråga sen vad personen tycker om din matlagningsförmåga
* Va den perfekta flickvännen en hel utekväll
* Märk ngns ord en hel dag/kväll
* Få alla att tro att du har tourettes en hel kväll
* Ha överdrivet matsex (don't know why, men Linda ville ha med denna ;))
* Ha en kudde under tröjan och lura alla att du är gravid under 24 timmar
* Prova bröllopsklänningar och allt som behövs till ditt fake-bröllop
* Ha en barrunda i Ystad
* Ställ upp i Idol (tro på allvar att du är bäst på att sjunga och sjung låten "jag är en riktig raggare")
* Va en riktig raggare en utekväll
* Åk moppe på Cruisingen
* Spela helt ovetande när ngn raggar på dig

Det kommer mer.. Fast nu ska vi sätta igång nästa film ;)
SooLooong people! /Sandy

Fortsättning följer...

The sun goes down and the stars come out


Hemma i Svarte och kör en helkväll med Linda :D va hemma hos mig innan och hämtade en massa filmer.. Vi glömde dock köpa massa godis, men som sagt - nyårslöftet = gå ner i vikt ;) har ju redan kommit en bit på vägen lixom :)
Börjar få lite festabstinens, längesedan vi va ute nu och jag har dessutom varit helt värdelös på att fotografera allt! Synd eftersom att alla har varit så jävla underbart snygga!
Aja, i helgen blir det utgång iaf. Lär väl bli Bar á bar eftersom att ingen av oss har cash nog att dra ut i malmö.. Suck.. Måste ju spara pengar till vår London resa! :) Kommer bli så sjukt kul! Är redan helt uppspelt :D ska även få träffa min älskade storasyster :)

Jaha, så vad händer annars med livet.. Har mått piss i typ 1-2 veckor, men det börjar äntligen ordna upp sig :) har bytt ut all min medicin och det verkar äntligen ge lite resultat! Är redan mycket piggare och inte alls lika slut i kroppen. Har till och med ridit min fina lilla häst idag!! Va ju typ en vecka sedan jag klarade av det :/ han va väldigt glad och framåt.. Bockade och busade mest hela tiden! Tvättade och gjorde honom riktigt fin <3 imorn är det dags för ännu ett ridpass! Waterloo ska dessutom få skor imorn så då är det dags att sätta igång henne efter vintervilan :) så snart är mina GP hästar redo för tävlings sesongen ;) 

Nej nu ska jag göra Linda sällskap i soffan och titta på film! 
God Natt alla! /Sandy
 

En efter en tar drömmarna slut

The sun goes down, the stars come out and all that counts is here and now.
My universe will never be the same, I'm glad you came.

Det stormar verkligen utanför.. Mysigt att sitta i en filt ingosad framför datorn :) måste börja ta tag i livet snart bara! Mycket att göra idag. Sjukhuset vid 3 och sen rida PB, festa med tjejerna.. Ses vi på Tingvalla kanske? Börjar känna stressen över att hinna med allt!

Stackars lilla PB har fått vila en vecka nu efter att jag satte igång honom från hans vintervila (ca två veckor) men jag har varit så himla dålig på senaste :( han va verkligen superfin när jag satte igång honom, så mjuk och fin. Glömmer alltid hur otrolig den hästen är att sitta på! Blir dressyrtävlingar hela året för min lilla gangster :)
Waterloo har ju som sagt kommit hem igen, men hon har fortfarande inga skor på sig :/ och hon ömmar lite när jag rider så hon får faktiskt vila tills hon får skor.. Tyvärr! Saknar att rida min lilla stjärna :) hon är verkligen underbar den dära.

Dags att ta tag i livet kanske? Yes.. 
/Sandy  

I wear my heart upon my sleeve, like a big deal..


Sitter hemma i lägenheten och lyssnar på ovädret utanför.. Rätt mysigt faktiskt :)
Imorn är jag ledig, tänkte sova ut ordentligt faktiskt! Rida hästarna och sånt där vettigt som jag inte haft ork till nu dessa dagarna jag varit sjuk :/
På kvällen blir det Tingvalla med mina underbara brudar! Finns inget mer lyckat än vår trio, Sandra/Johanna/Linda, kan det bli med utflippat lixom?! I dont think so ;)

Nä nu ska jag försöka sova, ses imorn i dimman gott folk!
PEACEOUT! /Sandy

RSS 2.0