Förvirrad..? Ja, tack!


Hur kan det ena stunden kännas så jävla bra? Ena stunden är man den älskade flickvännen, vad blir man sen?

Jag hatar krongel, förmodligen eftersom att jag spenderat en så stor tid av mitt liv med en riktig idiot.
Så hur ska jag få fram det tydligt? Jag skulle hellre uppleva allt P. gjorde mot mig 100 gånger om, än en ända sekund med Martin! Hoppas att alla kan förstå det nu :) skönt att få det ur sig iaf!  

Är inne på min 3dje lediga dag! Får tyvärr ta det rätt lugnt eftersom jag jobbar tidit imorn ;) dom andra dagarna har jag spenderat hos Jimmy - han är för fin (oftast), i Höör och i stallet hos min älskade Playboy!
Nej just nu har jag inte ork med ngt, har blivit så jäävla förkyld efter att ha sovit i ett ISkallt rum igår natt.. Välkommen influensan! Nu ska jag återgå :) fullt ös medvetslös?

GOTT NYTT ÅR / Sandy

I only want to be with you.



Är äntligen hemma :) jobbat 11.00-20.00.. Va så sjukt trött eftersom att ngn "rolig" människa bestämde sig att ringa mig från "radion" imorse. Kul, verkligen!
Maria passade PB idag :) så himla snällt! Mina vänner är verkligen the greatest ;P

Imorn ska jag jobba ett rätt kort pass och sen ska jag ut och rida PB :D så skönt att komma igång igen, blir förmodligen ett pass på ridbanan!
Sen är jag ledig 3 dagar ;) rida PB och träffa Jimmy, låter sjukt bra enligt mig.. ;)

JUST DET JA, nu haf jag fan bestämt mig! Har velat ha denna tatueringen så jäävla länge, så nu ska jag minsann sluta fega och få det gjort :) anledningarna till att jag fegat ur varenda gång är ju dels att jag är LIVrädd för nålar, har vänner som fått riktigt fula tatueringar (typ en som tatuerade sig på magen, snett och konstig färg.. Sjukt fult :P) det som är snyggt på andra är inte alltid snyggt på en själv och jag ska leva med det resten av livet. Måste hitta ngn riiktigt bra som kan göra den åt mig och ha ngn som håller mig i handen, det kommer göra så sjukt ont!

Ha det bra alla :) / Sandy

A new day :)


Playboy - lycklig efter att ha skitat ner sig ordentligt i hagen :P

Idag har jag och Johanna varit ute hos hästarna :) tog med ett natt täcke till PB, konstigt nog passar alla mina täcken honom.. Trots att min förra häst va något mindre :P 
PB (och även jag) trivs jätte bra på nya stället :) fina stora hagar och jätte trevliga ägare! Så himla skönt att veta att ens älskling sköts av kunniga och duktiga hästmänniskor!
Kan inte förklara vilken lättnad det är att slippa oroa sig för sin egen hästs säkerhet, när han stod i det förra stallet oroade jag mig verkligen för att han inte skulle få mat, komma ut, skadas i dom minimala hagarna, behandlas allmänt illa.. Men men, kommer aldrig mer sätta min fot på det stället. Så nog pratat om det!

Imorn tänkte jag ta mig en liten tur på PB <3 om vädret tillåter! Maria skulle nog också med ut :D

Just det ja, detta är andra dagen jag är ledig :) skönt att vila upp sig lite. Ledig imorn med, men sen är det back to work ;) men ska inte klaga, mitt jobb är ju riktigt nice :D 

God Natt alla :) / Sandy   

Fix you


Denna låten har verkligen en speciell mening för mig, helt underbar.

She wakes up
Rage and grace
Pulling me closer, pushing away
And me
The sharpest thorn on your vine
Twisting and turning
We’re all intertwined

Broken wing
Empty glass
Words that scream and bounce right back
She says, you know
We’d all like to rearrange

I wish I could fix you
And make you how I want you
I wish I could fix you
And I wish you could fix me

I wish I could heal you
And mend where you are broken
I wish I could heal you
And I wish you could heal me

Ha la la la

…… A beaming sunrise buries the night
The setting sun destroys the light
Then she says, baby, I’ve gotta get going
Cutting each other
Without even knowing

She sees a million stars like holes in the sky
All God’s tears for her they cry
And I am in her rain

/ Sandy

Xmas :)



Så mycket som ändras.. PB har flyttat och allt känns mycket bättre :) iaf på häst fronten!

Idag har jag firat jul hos farmor och farfar, trevligt :)
Nästan hela familjen samlad, alla utom Clara :( känns konstigt när hon inte är med!


Nu ska jag krypa ner i sängen till en film och bara SOVA, har jobbat natt 3 dagar i rad ;) 
Hmm, jag tänker på dig. Inte likt mig att bry mig på detta sättet, kan inte hjälpa det. Du verkar så bra <3 ?

God Jul till er alla och hoppas ni haft en uundeerbar dag :D / Sandy 

You've got me now.


Playboy
Pentagon - Eminent
2003



Nu är jag äntligen hemma, jobbat och sedan varit hos PB. Maria hade redan fixat allt när jag kom, så jäkla snällt! :D sen fick PB gå lite paddocken, gick hur bra som helst! Den hästen är verkligen underbar, så sjukt mysig. Min lilla älskling, one of a kind!

Snart är det dags för mig att sova lite.. Så sjukt trött ;P tänkte väl somna till en bra film.. Jobbar ju imorn, eller ja.. Jag är först ledig på söndag och då blir det flytt av hästarna! Nästa vecka är rätt skön :D ledig 3 dagar i rad ;) . Än sålänge iaf, fast har inget emot att jobba mycket - det är jävligt kul! 

Nej nu ska jag soova. Ha det bra alla :) / Sandy

Dreaming.



Har inte blivit så mycket skrivande här på länge.. Har jobbat en himla massa och ridit på den lilla fritid jag har!

Nu snöar det ute, va ute och gick en runda innan ikväll - behöver tänka över saker och ting. Har så svårt för att lita på folk, vill jag riskera att bli sårad igen? Är du värd risken? Don't know - men jag tror det, konstigt nog så känner jag mig så lycklig tillsammans med dig. Allt verkar så självklart och rätt. Jaja, vi får helt enkelt se vad som händer :) 

PB, min lilla ängel är så trött på att stå i en superliten grushage inträngd med 2 andra stora hästar :( han är super pigg och vill verkligen röra på sig - jag menar han är ju unghäst!? Han behöver få leka och ha kul.. På söndag flyttar vi iaf :D kan inte förklara hur mycket I LIKE IT ;D skönt att han har sin bästis Aragorn med sig iaf ;P
Min lilla Playboy <3 

God Natt! / Sandy

Hur kan ett hjärta som krossats så många gånger fortsätta slå?



Kärlek är som en vässad kniv
I onda händer tar den liv
Du blev blek som döden när du förstod
att det mörka röda är hjärteblod
Hjärteblod

Du är fången i din egen naiva dumhet
Men tiden lär
Hjärtat blöder till det härdats
Till evig stumhet
För kärleken tär
Den tär

Long time ago?



Ledsen att jag inte skrivit här på länge =/ har bara mått så jävla dåligt. Allt krongel med Martin har verkligen fått mig nere.. Hade ju så starka känslor för honom. 

Så vad har annars hänt? Jag har satt igång PB efter att hans feber försvunnit! Nu ska jag ringa Daniel och höra när jag och Johanna kan komma med hästarna :) 
Jag har varit på bio med Robin och sett New Moon, den va så sjukt jävla braaaa. Sen såg jag och Johanna 2012 :) inte lika bra men fortfarande bra ;)
Idag ska jag gå på personalmöte, sen stressa ner till stan för att hinna på bio med Emil. Kan man köra från Stp till Lund på 20 min? Borde gå!

Ha det bra alla / Sandy

RSS 2.0