Inom mig brinner elden än & den kommer brinna länge än.



Lev ditt liv på ett sätt som gör dig lycklig, skit i vad andra tänker - följ ditt hjärta, förnuft är inte alltid bra, va impulsiv, välj aldrig den "enkla vägen" - den är ofta enkel just för att den är fel!
Sätt aldrig dig själv i en situation där du riskerar att senare kunna säga "tänk om jag gjort det" - satsa, gör det DU vill. Man lär av sina misstag! Nöj dig aldrig med det "näst bästa", inse att du är värd det bästa.
Våga älska, våga chansa, våga såra, våga gråta, tänk på vad du går miste om annars.

Min största rädsla är jag kommer nöja mig.

/Sandy

Jag gjorde det bara för dig.



Ligger i sängen och kan inte sova :/
Red lille PB idag.. Han va rätt så crazy :) red enligt vad Jill Flygare sa till mig senast och jag börjar märka att det ger resultat! Playboy (och jag för den delen) tycker dock att det är sjukt jobbigt ;P
Helgen va rätt.. Galen som vanligt :) Öja med tjejerna, sjukt kul! Denna helgen är det dock dags för jobb, så får se hur det blir med allt annat.

Så, för att gå över till lite seriösare saker.. Jag vet att jag är osäker när det gäller känslor och vad jag vill ha, kanske inte så konstigt efter alla mina misslyckade förhållanden och skumma pojkvänner! Har aldrig mött ngn som inte har sårat mig? Det är ju säkerligen mycket mitt fel, men vill inte riskera fler störda upplevelser.
Så, det är inte att jag saknar känslorna - jag saknar nog bara, hmm.. Modet? Om man kan säga så? Är inte redo att satsa ännu..

För att återgå till ngt HELT annat :) Playboy va SÅ sjukt duktig när vi skulle iväg och träna. Gick rakt upp i transporten, väntade lungt och fint, va super cool när vi kom fram och stod fint på vägen hem! Träningen gick dessutom riktigt bra :) hittade våra fel och vet vad jag ska jobba med! Min häst är helt enkelt en, STJÄRNA <3

Nej, nu måste jag sova! Upp och jobba tidigt och ut till hästarna på kvällen :)
SovGott /Sandy

RSS 2.0