Galen av längtan?



Så, nu sitter jag här igen :) ska snart dra iväg till jobb.. Slutar ca 2 inatt, stängning ;) får se vad som händer sen, drar kanske till Emelie.

Har kollat lite hästjobb, fan vad nice.. Vågar man chansa? Lämna allt och bara åka? Göra det man lever för och drömmer om? Rida och vara runt hästar hela dagarna? Ta med sig lilla PB <3
Men men, just nu har jag för mycket att lämna här hemma :) plus att jag trivs riktigt bra på jobb! Skrivit mig på lägenheter, hittat ett bra stall till PB, jag är ju så överseriös ;P
Allt har bara känts så tomt på senaste, som om inget varit rätt.. Minns den där glädjen jag kände i sommras, när allt va sådär, ouppnåeligt underbart. Hästen, killen, jobbet, då man hade allt för en sekund.. För bra för att vara sant, men nu börjar jag hitta tillbaka till den känslan ;) delvis iaf.  

NEJ nu måste jag ta tag i mitt liv ;) ha det fint alla! /Sandy 


Vänd dig om och gå?



Jaha.. Det va ett tag sedan :) så vad har hänt? En jävla massa.. Tusen tankar som bara snurrar och snurrar.
Får väl ta det i ordning helt enkelt!

Va på bio med Emelie och Johanna i lördags, såg Avatar. Så SJUKT bra film.. :) Sen drog jag och Emelie hem till henne, umgicks med några av hennes killpolare. Hade filmkväll och jag krängde sjuka mängder godis... Är så glad att jag träffat Emelie, kan verkligen prata med henne om allt. Så skönt att ha ngn som varit med om samma saker och vet hur det känns. Någon som förstår.
Söndag spenderade jag i stallet hos min lilla PB <3 sen filmkväll med Emelie, såg en massa skräckfilmer... Fy fan! Träffade även på Linus och hans polare (som jag glömt namnet på).
Har även fått lite "nyheter" som förmodligen kommer förändra en stor del av mitt liv snart, men ser allt som en nystart och vill avsluta allt gammalt.

Idag har jag jobbat igen :) nice. Sen ut i stallet med Johanna och fixa åt hästarna. Jobb imorn med!
Nej nu ska jag sova.. Upp tidigt imorn ;) God Natt / Sandy


Voices calling, voices crying.


Playboy

Sov riktiigt länge idag :) så sjukt skönt. Man känner sig som en ny människa! Ska snart stänga av tvn och krypa ner i sängen, ska ju upp rätt tidigt imorn. Det är bara så tråkigt att behöva sova själv :(  
Tänkte tömmköra PB, han behöver det verkligen! Nu när det inte är minusgrader ute så är nog utebanan rätt bra med :) ! Sen MÅSTE jag frisera honom lite.. Han börjar se ut som en liten vildhäst.. Men men, han har ju haft lite välförtjänt semester nu :) skulle ju inte skada att fixa all utrustningen med.. I helgen kanske? Får nog bli det!

Sen blir det jobb imorn igen 16.00-21.00, rätt nice tid. Skönt att få komma hem och ta det lugnt :P
Ha det bra alla :D och good natt! / Sandy 

I’d rather live out on the street.



Har kommit hem från jobb, stängning.. Kan inte somna :( hatar att behöva sova själv. Saknar hur du höll om mig, att känna din varma anddräkt i min nacke, ljudet av ditt hjärta bredvid mig.

Men nu är det över, jag orkar inte mer. Kan inte ta mer krongel.. Jag är och kommer alltid vara delvis sönder, osäker och misstänksam. Kan jag vara ngt annat? Senast jag lät mig själv lita på ngn gick det ju så himla fel.. När jag väl tog mig ur det så visste jag knappt vem jag va längre. Så innan jag litar på ngn fullt ut så måste jag vara helt säker..  



Nog om det. Vill verkligen komma igång med PB snart igen, men såfort kylan släpper så är det dags :) tror han har uppskattat sin vila.. Tjock har han iaf blivit.. Hmm, dags att dra ner lite på maten kanske? 
Aja, imorn blir det stallet och sen jobb igen! 
Bara för ovanlighetens skull så är jag ledig HELA helgen, slutar jobb kl 14.00 på fredag :) 

Good Night. / Sandy

Time to start the countdown?


Eira, Etrusco - Stanford
Saknar <3

Nu ligger jag hemma i sängen och ska snart sätta igång New Moon, idag har varit en... Konstig dag. Kan bara säga som så att jag trodde inte det om honom, men men. Vad är kärlek egentligen? En av många meningslösa känslor..  
Igår blev det lite drickande i Stp med Johanna och lite boys. Alltid kul :) Sen blev det stallet, mockade ur boxen ordentligt och fixade fint till PB :) han trivs verkligen enormt bra! Fast märks att han är uttråkad nu när det inte går att rida så mycket :( han har blivit riktigt fin nu! Fått rätt mycket nacke och MYCKET mer bakmuskler än vad han hade när jag fick honom. Han är ju väldigt lätt musklad :P har dessutom ändrat foderstaten helt. Nu går han bara på havre, korn och betfor. Vilket han funkar mycket bättre på.

Imorn blir det jobb :) stängning.
Ha det fint alla och hoppas ni mår bättre än vad jag gör! / Sandy

Heaven Knows..


PB <3 mitt allt.

Ute på Etage med Johanna igår kväll :) träffade lite polare till mig först och sen drog vi ut. Johanna hittade en hund som hon verkade vilja adoptera ;D (den va sjukt läskig)
Nej men det va riktigt roligt! :D träffade på Johannas trevliga kompisar med :) 
Sen drog jag, Johanna och Maria ut till stallet och fixade med hästarna. PB, min lilla ängel. Kvittar hur dåligt man mår, han får mig alltid på bättre humör! 

Just det ja, du har fått dina chanser! I'm too good for you, pallar inte med detta skitet, jag gillade verkligen dig :( därför det gör så jävla ONT nu.. Fast nu vet jag iaf att det finns så mycket bättre.  

Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör :) / Sandy

Min heder är din trygghet, trohet är min lag.



Har jobbat idag, stod ensam i DT2:an hela peaken.. Tufft men kul :P
Sen drog jag ut till stallet och gullade lite med PB, -13c där ute så det blev ingen ridning :( får se om det går att rida lite imorn :)
Måste bara säga att, jag HATAR när killar inte fattar att det är över, slut, boooortaa! GE DIG, sluta lägg dig i mitt liv. Har du inget bättre för dig än att förstöra när andra är lyckliga? Försvinn, ut ur mitt liv - föralltid. TACK!
Ska man gå tillbaka till den gammla "stilen"? Haha, min och Sofias filosofi under Bollerup kanske :P ? För jag verkar bara dra till mig idioter? Nej, jag ger detta en chans.. Funkar det inte så har jag iaf inget att ångra! Nej nu ska jag sova :)



Jag blir här till mitt bittra slut
evig kärlek falnar aldrig ut
Ditt namn har etsats till mitt liv
En länk av stål som glöder, som är explosiv
Hur kan jag föreställa mig
Ett liv av tomhet, övergiven utan dig
Det är den största skräck jag har
Att du ej längre skulle stanna kvar

/ Sandy

RSS 2.0